Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet
Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet

Adobe Flash Player is required to view this content.

Tillbaka Skriv ut
Välkommen!

Svemo är det idrottsförbund som samlar alla som vill träna och tävla med motorcykel och snöskoter. Förbundet bildades 1935 och är medlem i Riksidrottsförbundet (RF).

 

Motorcykelsport är internationellt sett en av världens mest spridda idrotter. Svensk motorcykel- och snöskotersport står sig bra internationellt och har genom åren haft stora framgångar.  De olika grenarna ser du i menyn till höger.

 

Följ Svemo!

Visa alla nyheter


Nu är det dags att rätta upp vilka funktionärs-/tränar-/barnledarlicenser som klubben vill förnya för den nya 3-års perioden 2019-2021

 

Lördag den 10 november arrangerades Revingekåsan av FMCK Malmö på Revingefältet. Under kvällen påträffades en förare, född 1966, livlös i skogen.

 

Alla föreningar som fått medel genom Svemo Idrottslyft ska senast den 1/12 skicka in den s k återrapporten som genererades under fliken Idrottsmedel i IdrottOnline när ert projekt blev godkänt.

 

Den 31 december 2018 går ett antal ledamöters mandattid ut.

 

Skövde kommun har i en skrivelse till Svemo och vid samtal i slutet av oktober, meddelat att de avser att säga upp avtalet för RIG Motocross och Enduro innan avtalstiden gått ut. Man vill avbryta verksamheten redan sommaren 2019. Avtalstiden sträcker sig till sommaren 2020.

 

Rimliga och rättvisa MC-försäkringar är oerhört viktig fråga för SMC och Svemo. Nu vill EU ändra mot...

 

Damm, damm, damm. Precis som vi trodde blev det en dammig historia, den första dagen på 2018 års Six Days i chilenska Vina del Mar. USA och Australien dominerade, men svenske Albin Elowson gjorde en fin insats och blev 23:a totalt individuellt.

 

Höstmöte enduro

2018-11-12 (Enduro)

I och med att Svemos stadgar ändrats genomförs det inte några nationella grenmöten. I samband med årets Novemberkåsan kommer endurosektionen i stället genomföra ett enduromöte för att diskutera aktuella frågor inom enduron.

 

I morgon (läs idag) är det dags. Det 93:e International Six Days Enduro, Lag–VM, drar igång i chilenska Vina del Mar. Och Sverige är på plats med landslag i samtliga tre nationsklasser – World Trophy, Junior Trophy och Womans Trophy.

 
Trophy

Sixdays

2018-11-10 (Västra distriktet)

På måndag börjar Sixdays i Chile.

 

Framtida tävlingsledare?

2018-11-10 (Västra distriktet)

Har ni tänkt att bli tävlingsledare?

 

Fortbildning MX

2018-11-10 (Västra distriktet)

Fortbildningen i Trollhättan är sammanslagen med Ulricehamn 18/11

 

Ledarspalt

Nu kan du besöka Svemos Idélåda. Här kan du lämna förslag på förbättringar eller lämna idéer till våra projekt.FIM
FIM Europe
Riksidrottsförbundet
SISU
SMC
NMC
KONTAKTA OSS: kansli@svemo.se 011-231080 Sprängstensgatan 2 Box 2314 600 02 Norrköping