Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet
Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet
Tillbaka Skriv ut
Utbildare
Under året har en grupp jobbat med att revidera Barnledarutbildningsmaterialet och Guldhjälmsmaterialet. Det är anpassat till SISU Idrottsutbildarnas nya utbildning Grundutbildning för tränare som ersätter Plattformen.

Nästa steg är nu att tillsätta utbildare och vi önskar att varje distrikt utser det antal utbildare man har behov av, för att säkra kontinuitet önskar vi att det är minst två personer. För de sektioner som väljer att själva hålla i sina utbildningar av barnledare centralt önskar vi att även ni utser utbildare.

 

Vi har tillfrågat resp kommitte MX, Enduro och Snöskoter men inget napp tyvärr. Om vi ska kunna fortsätta att utbilda ledare så att vi kan bedriva verksamhet i våra crosskolor, behöver vi nu HJÄLP.

 

När ni tillfrågar, informera att de ska kunna delta hela utbildningshelgen som är 9-10 februari i Stockholm. Där kommer en dag ägnas åt materialet för att nå en samsyn om hur utbildningarna i stora drag ska läggas upp, den andra dagen kommer ha temat ”att leda barn och unga”.


Kostnader kring utbildningen såsom resa, kost och logi står SVEMO centralt för.

 

Har de tillfrågade frågor kan de kontakta Henrik Esting 011- 300 42 35 eller Annica Matsson 070-550 90 98

 

Uppdaterad: 2018-12-10 12:45
Skribent: Annica Matsson
Epost: annica.matsson@svemo.se
Samarbetspartner

If
Intersport
HUAros
Accessdata
KONTAKTA OSS: kansli@svemo.se 011-231080 Sprängstensgatan 2 Box 2314 600 02 Norrköping