Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet
Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet
Tillbaka Skriv ut
Rapport från Utvecklingsgruppen MX södra
Träningsläger 3 för södras utvecklingsgrupp

Träningsläger 3 genomfördes igår hos Huskvarna MK som stod värd för detta 1 - dagars läger, ett läger där temat var "Hur att träna inför tävling" Dagen till ära hade vi också bjudit in 2 gästförare,  Viktor Fahlén och Ida Djärf,  detta för att svara på frågor både från förare & förälder bla då Fahlén i år avslutat sina studier på MX Gymnasiet i Tibro. Ytterligare ett mycket bra läger är genomfört och vi ses nästa gång i Helsingborg inför finalen i USM. Ett stort tack till Huskvarna som var där under hela dagen för att serva oss och banan.

 Hälsningar, Tränarna

 

Uppdaterad: 2018-08-05 09:53
Skribent: Patrik Håkansson
Epost: patrik.hakansson@svemo.se

Dags för årsmöte igen i Södra distriktet, alla info hittar du under rubriken "årsmöte" här i menyn till vänster. Handlingar för 2019 finns nu upplagda. Välkomna / Styrelsen för Södra MF.

2019-01-29

Nu är det dags att börja planera inför Södra MF´s utbildningshelg den 2-3 mars i Vrigstad. Här kommer inbjudningar till respektive kurs. Anmäl genom länken i respektive inbjudan. Har ni frågor och funderingar tveka inte på att höra av er. Vill även påminna er om vikten av att utbilda funktionärer i era föreningar. Vänligen Malin Nylund, Utbildningsansvarig Södra MF.

2019-01-19

Dags för södras distriktsförbundsårsmöte

2019-01-04


FIM
FIM Europe
Riksidrottsförbundet
SISU
SMC
NMC
Samarbetspartner

If
Intersport
HUAros
Accessdata
KONTAKTA OSS: kansli@svemo.se 011-231080 Sprängstensgatan 2 Box 2314 600 02 Norrköping