Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet
Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet
Tillbaka Skriv ut
Topp & Talang

Svemos centrala elitsatsning på lovande svenska motorcykel- och snöskoterförare heter Topp & Talang. För tillfället är ca 50 förare indelade i tre grupper (guld, silver och brons), oberoende av grentillhörighet.

Syftet med Topp & Talang är att ge våra svenska talanger förutsättningar att utveckla sina fysiska och mentala kapaciteter för att kunna konkurrera på internationell toppnivå.

De olika grupperna träffas ett par gånger varje år för att genomföra tuffa fystester på Bosön. Varje enskild förare får sedan en utvärdering och analys av sitt testresultat med anpassade träningsrekommendationer.

Satsningen innehåller dessutom teori inom träningslära och mental utveckling. Med hjälp av SISU/RF kommer även Förbundsledare att vidareutbildas inom ramen för  Riksidrottsförbundets elitplan.

Frågor besvars av Annika Pettersson: 011-231084, annika@svemo.se


Första träff för nedanstående förare kommer hållas den 4-5 november på Bosön!

 

William Björling Speedway
Joel Marklund Roadracing
Emelie Dahl Motocross
Stefan Olsson Motocross
Tobias Andersson Motocross
Ronja Renheim Snöskoter
Ronja Revelj  Snöskoter
Lucas Vågberg Enduro
Emilia Reimander Enduro
Martina Reimander Enduro

 

 

Se även Topp & Talang på Facebook>>>

 

Ange alt-text här.

 

 

Uppdaterad: 2016-10-28 10:20

Svemo styrelse har haft sitt andra styrelsemöte för året. Läs bland annat om styrelsens syn på barn- och ungdomsverksamheten i Svemo.

2017-03-22

Mellan den 23-27 mars (torsdag-måndag) är större delen av kanslipersonalen på utbildning och kommer därmed inte vara kontaktbara per telefon eller mail.

2017-03-20

Svemo tar fram en ny informations-, marknadsförings-, utbildningsfilm tillsammans med producentbolaget Lavette film i Norrköping. Samma bolag som tog fram ”Svemo-trailern”.

2017-03-15


FIM
FIM Europe
Riksidrottsförbundet
SISU
SMC
NMC
Topp & Talang

Polar
KONTAKTA OSS: kansli@svemo.se 011-231080 Sprängstensgatan 2 Box 2314 600 02 Norrköping