Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet
Tillbaka Skriv ut
Miljöpolicy klubbar

En obligatorisk punkt när klubben vill miljöcertifiera sin anläggning är att anta en miljöpolicy på klubbens årsmöte. (Se punkt 1:1 i miljörevisionsblanketten) Blanketten och handledning till blanketten och fler miljörevisionsblanketter hittar du unter fliken miljöcertifiering.

För att underlätta för klubbarna finner ni nedan 3 klubbars miljöpolicy som förslag på hur en sådan kan utformas.

Ni kan också söka på klubbarnas hemsidor för att hitta fler förslag. Hitta förening

Miljöpolicy Huskvarna MK

Miljöpolicy Njurunda MK

Miljöpolicy Östra Göinge MK

Uppdaterad: 2011-05-18 10:43
Skribent: Lena Bleckman

Första helgen i april genomfördes en träffpunkt med distrikten för att diskutera organisationsutredningen.

2017-04-11

Framgång inom en idrott mäts ofta i medaljer eller andra sportsliga framgångar. Det må vara vad allmänheten uppskattar och värderar, men för ett förbund är det andra faktorer som avgör hur väl man lyckas. Eftersom det är fakta som sällan når utanför den inre kretsen, finns det därför anledning att i denna krönika berätta om den framgångsresa som Svemo (Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet) befinner sig på.

2017-10-05

Klockan 20:00 17/4 på Kanal 5 får ni följa Jonathans historia om att vara påväg att bli elitidrottare i enduro och plötsligt kraschar som dessvärre leder till förlamning.

2017-04-17

FIM
FIM Europe
Riksidrottsförbundet