Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet
Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet
Tillbaka Skriv ut
Checklista MEB

En miljöeffektbeskrivning (MEB) är en förenklad form av miljökonsekvensbeskrivning (MKB) som Svemo tagit fram tillsammans med Svenska Bilsportförbundet.

Att göra en MEB är att på ett mer strukturerat sätt förklara vad vår verksamhet har för miljöpåverkan genom klubbarbetet, klubbhuset, anläggningen och de arrangemang vi utför.

Dessutom är det viktigt att beskriva all samhällsnytta verksamheten har. Se i checklistan förslag på upplägg av en MEB. Under fliken "Mer om MEB" nedan kan du läsa mer.

Checklista miljöeffektbeskrivning (MEB)

Uppdaterad: 2016-09-27 15:51
Skribent: Lena Bleckman

Första helgen i april genomfördes en träffpunkt med distrikten för att diskutera organisationsutredningen.

2017-04-11

Framgång inom en idrott mäts ofta i medaljer eller andra sportsliga framgångar. Det må vara vad allmänheten uppskattar och värderar, men för ett förbund är det andra faktorer som avgör hur väl man lyckas. Eftersom det är fakta som sällan når utanför den inre kretsen, finns det därför anledning att i denna krönika berätta om den framgångsresa som Svemo (Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet) befinner sig på.

2017-10-05

Klockan 20:00 17/4 på Kanal 5 får ni följa Jonathans historia om att vara påväg att bli elitidrottare i enduro och plötsligt kraschar som dessvärre leder till förlamning.

2017-04-17


FIM
FIM Europe
Riksidrottsförbundet
SISU
SMC
NMC
Samarbetspartner

If
Intersport
HUAros
Accessdata
KONTAKTA OSS: kansli@svemo.se 011-231080 Sprängstensgatan 2 Box 2314 600 02 Norrköping