Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet
Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet
Tillbaka Skriv ut
Idélåda för Säkerhetsarbetet
Idélåda
Var med i vårt Säkerhetsarbete – lämna dina förslag i idélådan för säkerhetsarbetet!

Säkerhet inom våra sporter berör oss alla. Vi jobbar gemensamt för att göra våra sporter säkrare för våra utövare, medlemmar och publik. Vi uppskattar därför väldigt mycket om du vill bli delaktig i vårt arbete. 

Nu kan du lämna dina idéer och konstruktiva förslag i vår idélåda för vårt säkerhetsarbete.

 

Oavsett om du är förare, funktionär, förälder, vårdnadshavare eller har en annan roll - var en aktiv del i vårt arbete med att minska antalet allvarliga personskador och lämna ditt förslag redan idag!

 

Till idélådan för Säkerhetsarbetet >>

 

Hjälm_Motocross_liten

Uppdaterad: 2018-09-04 14:50
Skribent: Anja Rauch
Epost: anja.rauch@svemo.se

Nyheter

Den 6 april har Säkerhetsrådet haft sitt andra möte för i år, i samband med Snöskoter VM i Boden.

2019-04-17

För att tillsammans kunna göra våra sporter säkrare för våra utövare, funktionärer och publik behöver vi lära oss mer om framförallt allvarliga olyckor som händer på våra tävlingar.

2019-04-10

Den 9-10 februari i Stockholm arrangerade Svenska motorcykel- och snöskoterförbundet Svemo ett europeiskt möte för en säkrare sport. Fokus var motocross där det finns flest utmaningar eftersom det är en av världens största motorcykelsporter.

2019-02-22

Snart är säsongen igång för alla våra sporter. Ett mycket bra tillfälle för varje klubb att nu se över sitt eget säkerhetsarbete! Välkommen att beställa material som stöttar din klubb i arbetet för en säkrare sport.

2019-02-20

ICE är en förkortning för "In Case of Emergency". Om du skulle råka ut för en olycka eller bli hastigt sjuk är det bra om sjukvårdspersonalen och tävlingsarrangören snabbt kan komma i kontakt med dina anhöriga.

2019-01-15

Distrikt, klubbar och sektioner kan erbjuda sina tävlingsledare och funktionärer en utbildning i krishantering vid allvarlig olycka i samarbete med POSOM.

2018-10-29


FIM
FIM Europe
Riksidrottsförbundet
SISU
SMC
NMC
Samarbetspartner

If
Intersport
HUAros
Accessdata
KONTAKTA OSS: info@svemo.se 011-231080 Sprängstensgatan 2 Box 2314 600 02 Norrköping