Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet
Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet
Tillbaka Skriv ut
Minimikrav sjukvårdsberedskap
Sjukvard_bild
Nu hittar du översikter på minimikrav sjukvårdsberedskap för alla våra grenar samlat på ett ställe.

Redan innan vi lanserar förbundets nya säkerhetssida försöker vi att stötta dig som arbetar med säkerhet i sin klubb på ett bättre sätt. Nu hittar du översikter på minimikrav sjukvårdsberedskap för alla våra grenar samlat på ett ställe. 

Gå in på länken nedan om "Sjukvårdsberedskap minimikrav" för att läsa mer och spara ned dokumenten som du behöver i din klubbs verksamhet. 

 

Läs dessutom i Svemo stadgar och regler (se länken nedan) om vad som gäller i övrigt för vårt  säkerhetsarbete inom förbundet (NT och SPAR) och i respektive gren (SR). 

 

Sjukvårdsberedskap minimikrav >>

 

Svemo stadgar och regler (NT/SPAR, SR) >>

Uppdaterad: 2018-09-04 14:50
Skribent: Anja Rauch
Epost: anja.rauch@svemo.se

Nyheter

Den 6 april har Säkerhetsrådet haft sitt andra möte för i år, i samband med Snöskoter VM i Boden.

2019-04-17

För att tillsammans kunna göra våra sporter säkrare för våra utövare, funktionärer och publik behöver vi lära oss mer om framförallt allvarliga olyckor som händer på våra tävlingar.

2019-04-10

Den 9-10 februari i Stockholm arrangerade Svenska motorcykel- och snöskoterförbundet Svemo ett europeiskt möte för en säkrare sport. Fokus var motocross där det finns flest utmaningar eftersom det är en av världens största motorcykelsporter.

2019-02-22

Snart är säsongen igång för alla våra sporter. Ett mycket bra tillfälle för varje klubb att nu se över sitt eget säkerhetsarbete! Välkommen att beställa material som stöttar din klubb i arbetet för en säkrare sport.

2019-02-20

ICE är en förkortning för "In Case of Emergency". Om du skulle råka ut för en olycka eller bli hastigt sjuk är det bra om sjukvårdspersonalen och tävlingsarrangören snabbt kan komma i kontakt med dina anhöriga.

2019-01-15

Distrikt, klubbar och sektioner kan erbjuda sina tävlingsledare och funktionärer en utbildning i krishantering vid allvarlig olycka i samarbete med POSOM.

2018-10-29


FIM
FIM Europe
Riksidrottsförbundet
SISU
SMC
NMC
Samarbetspartner

If
Intersport
HUAros
Accessdata
KONTAKTA OSS: info@svemo.se 011-231080 Sprängstensgatan 2 Box 2314 600 02 Norrköping