Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet
Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet
Tillbaka Skriv ut
Nyheter

År Månad
Utbildningskommittén hade den 19/10, dagen före Utbildningskonferensen, sitt femte möte för året. Mötet bestod till största delen av planering inför konferensen.
 
Utbildningskonferensen hölls den 20-21 oktober på Quality Hotel Arlanda. Utbildningskommittén bjuder årligen in utbildningsansvariga i våra distrikt och grensektioner för att under 2 dagar diskutera förbundets utbildningsverksamhet.
 
Alla förare födda 2003 med förarlicens i motocross eller enduro fick den 17/9 och idag den 10/10 mail med länk till den digitala ansökan. Mailet gick till din adress i din profil i Svemo TA.
 
Utbildningskommittén hade den 2/10 sitt fjärde möte för året, denna gång ett telefonmöte inför Utbildningskonferensen.
 
Om du tänker söka, se till att din mailadress i din profil i Svemo TA är rätt!
 
Utbildningskommittén hade telefonmöte den 30/8 där bl a programmet till årets Utbildningskonferens planerades. Dessutom rapporter hur arbetet framskrider med utbildningsplattform och Svemo Grund samt framtagning av olika utbildningar och utbildningsm...
 
Utbildningskommittén har haft telefonmöte och bl a tagit upp frågor om utbildningsmaterial och utbildningar.
 
SISU Idrottsutbildarna Östergötland erbjuder en grundtränarutbildning nivå 2 i Linköping 23-25 mars 2018.
 
Utbildningskommittén hade den 4/2 årets första möte. Läs mer om vad som är på gång inom utbildning med utbildningsmaterial och utbildningar.
 
Elever till RIG Motocross och Enduro i Skövde till höstterminen 2018 har nu antagits efter antagningsträff den 19-20/1.
 

Första helgen i april genomfördes en träffpunkt med distrikten för att diskutera organisationsutredningen.

2017-04-11

Framgång inom en idrott mäts ofta i medaljer eller andra sportsliga framgångar. Det må vara vad allmänheten uppskattar och värderar, men för ett förbund är det andra faktorer som avgör hur väl man lyckas. Eftersom det är fakta som sällan når utanför den inre kretsen, finns det därför anledning att i denna krönika berätta om den framgångsresa som Svemo (Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet) befinner sig på.

2017-10-05

Klockan 20:00 17/4 på Kanal 5 får ni följa Jonathans historia om att vara påväg att bli elitidrottare i enduro och plötsligt kraschar som dessvärre leder till förlamning.

2017-04-17


FIM
FIM Europe
Riksidrottsförbundet
SISU
SMC
NMC
Samarbetspartner

If
Intersport
HUAros
Accessdata
KONTAKTA OSS: kansli@svemo.se 011-231080 Sprängstensgatan 2 Box 2314 600 02 Norrköping