Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet
Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet
Tillbaka Skriv ut
Nyheter

År Månad
Nu finns möjlighet att besöka Västerhöjd och Kavelbro i Skövde där vi har vårt RIG Motocross och Enduro.
 
Dagen före Utbildningskonferensen hade Utbildningskommittén sitt fjärde möte för året. Bl a diskuterades olika utbildningar och utbildningsmaterial.
 
Svemo utbildningskommitté har i helgen samlat utbildningsansvariga i distrikt och sektioner till två innehållsrika och trevliga dagar på Quality Hotell Arlandastad. Många nyttiga diskussioner och erfarenhetsutbyte om Svemos utbildning i framtiden.
 
Alla förare födda 2002 med motocross- eller endurolicens har fått utskick i brevlådan om att det är dags att söka Motocross- och Endurogymnasiet i Skövde. Ansökan gör du digitalt på vår hemsida. Du som går i 9:an och är född något annat år, ring Lena...
 
På telefonmöte den 6/9 diskuterade Utbildningskommittén bl a program till Utbildningskonferensen samt projektplanen 2017-2019.
 
Utbildningskommittén har haft sitt andra möte för året.
 
Utbildningskommittén har haft årets första möte den 4/2.
 

Första helgen i april genomfördes en träffpunkt med distrikten för att diskutera organisationsutredningen.

2017-04-11

Framgång inom en idrott mäts ofta i medaljer eller andra sportsliga framgångar. Det må vara vad allmänheten uppskattar och värderar, men för ett förbund är det andra faktorer som avgör hur väl man lyckas. Eftersom det är fakta som sällan når utanför den inre kretsen, finns det därför anledning att i denna krönika berätta om den framgångsresa som Svemo (Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet) befinner sig på.

2017-10-05

Klockan 20:00 17/4 på Kanal 5 får ni följa Jonathans historia om att vara påväg att bli elitidrottare i enduro och plötsligt kraschar som dessvärre leder till förlamning.

2017-04-17


FIM
FIM Europe
Riksidrottsförbundet
SISU
SMC
NMC
Samarbetspartner

If
Intersport
HUAros
Accessdata
KONTAKTA OSS: kansli@svemo.se 011-231080 Sprängstensgatan 2 Box 2314 600 02 Norrköping