Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet
Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet
Tillbaka Skriv ut
Utbildningskonferensen 2017
Utbildningskonferensen 2017
Svemo utbildningskommitté har i helgen samlat utbildningsansvariga i distrikt och sektioner till två innehållsrika och trevliga dagar på Quality Hotell Arlandastad. Många nyttiga diskussioner och erfarenhetsutbyte om Svemos utbildning i framtiden.

UK informerade om vad man jobbat med sedan förra konferensen.

Under lördag eftermiddag informerade Josefin Lundin i Svemo styrelse om tankar och idéer från barnledarseminariet den 30/9 som hon kommer att ta med i styrelsens budgetarbete.

Deltagarna på utbildningskonferensen fick också diskutera och komma med synpunkter på hur utbildningen inom barnverksamheten ska se ut framöver.

UK:s tankar om fortbildning diskuterades i grupper och utbildningssamordnaren Henrik Esting och IT-ansvarige John Lundberg presenterade sina tankar om en digital utbildningsportal och hur strukturen kan se ut.

Rollen utbildningsansvarig i distrikt och sektioner diskuterades i grupper och en ny uppdragsbeskrivning ska tas fram för att underlätta för nya som vill ta uppdraget.

Under helgen avtackades Jörgen Hafström som avgår ur UK. Jörgen kommer dock att som adjungerad delta i arbetet med Riksidrottsgymnasiet i Skövde tills den nya anläggningen är igång och har också uppdrag kvar som sammankallande i arbetsgruppen för Idrottslyftet.

 

Uppdaterad: 2017-10-23 11:14
Skribent: Lena Bleckman
Epost: lena.bleckman@svemo.se

Första helgen i april genomfördes en träffpunkt med distrikten för att diskutera organisationsutredningen.

2017-04-11

Framgång inom en idrott mäts ofta i medaljer eller andra sportsliga framgångar. Det må vara vad allmänheten uppskattar och värderar, men för ett förbund är det andra faktorer som avgör hur väl man lyckas. Eftersom det är fakta som sällan når utanför den inre kretsen, finns det därför anledning att i denna krönika berätta om den framgångsresa som Svemo (Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet) befinner sig på.

2017-10-05

Klockan 20:00 17/4 på Kanal 5 får ni följa Jonathans historia om att vara påväg att bli elitidrottare i enduro och plötsligt kraschar som dessvärre leder till förlamning.

2017-04-17


FIM
FIM Europe
Riksidrottsförbundet
SISU
SMC
NMC
Samarbetspartner

If
Intersport
HUAros
Accessdata
KONTAKTA OSS: kansli@svemo.se 011-231080 Sprängstensgatan 2 Box 2314 600 02 Norrköping