Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet
Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet
Tillbaka Skriv ut
Nyheter

År Månad
Philip är Svemos nya idrottsassistent på kansliet i Norrköping. Hans fokusområde är motocross och snöskoter men även vara behjälplig inom övriga sporter.
 

TK ärende 19-05

(2019-06-24 15:15)
Beslut har tagits i TK ärende 19-05
 
Styrelseprotokoll nr 6, läs bland annat om att Svemo styrelse har beslutat att tillsätta en El-grupp som ska syfta till att arbeta med elfordon främst med inriktning mot säkerhet.
 
Svemo har under en längre tid använt sig av Prova-På-licenser som har kunnat köpas i block. Licensen har varit uppskattad och använts flitigt. Nu tar Svemo nästa steg och ger dig möjligheten att köpa denna licens i digital form.
 
Ansökan till Topp & Talang 2019 är stängd!
 
Semesterperioden börjar nu och därmed kommer bemanningen på kansliet vara begränsad.
 
Svemos Disciplin- och Besvärsnämnd har den 3 juni 2019 fastställt Motocross-sektionens beslut att ålägga SMK Kungsör 10 000 kronor i sanktionsavgift för förseelser mot SR Motocross p 3.6 respektive 5.3 vid arrangerandet av Kattcupen på Stentorpsbanan...
 
Den 30 maj ordnade MCK 4 ALL en prova-på-dag för barn på Knutby Motorstadion i samarbete med Karlströms Motor AB och Berg Racing som bistod med motorcyklar helt utan kostnad för klubben.
 
Onsdag den 15 maj arrangerades träning i motocross av Göta MS på nya Pepparrotsbanan i Enköping. Under träningen förolyckades en förare, född 2003.
 
Den 18:e juni kommer Cecilia Winterqvist påbörja sin anställning på Svemo som Verksamhetschef/COO. Detta är en ny tjänst inom Svemo som omfattar intern ledning av arbetet på kansliet samt personal och processledning.
 
1 2 3 4 > »

Första helgen i april genomfördes en träffpunkt med distrikten för att diskutera organisationsutredningen.

2017-04-11

Framgång inom en idrott mäts ofta i medaljer eller andra sportsliga framgångar. Det må vara vad allmänheten uppskattar och värderar, men för ett förbund är det andra faktorer som avgör hur väl man lyckas. Eftersom det är fakta som sällan når utanför den inre kretsen, finns det därför anledning att i denna krönika berätta om den framgångsresa som Svemo (Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet) befinner sig på.

2017-10-05

Klockan 20:00 17/4 på Kanal 5 får ni följa Jonathans historia om att vara påväg att bli elitidrottare i enduro och plötsligt kraschar som dessvärre leder till förlamning.

2017-04-17


FIM
FIM Europe
Riksidrottsförbundet
SISU
SMC
NMC
Samarbetspartner

If
Intersport
HUAros
Accessdata
KONTAKTA OSS: info@svemo.se 011-231080 Sprängstensgatan 2 Box 2314 600 02 Norrköping