Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet
Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet
Tillbaka Skriv ut
Nyheter

År Månad
Följande personer har blivit omvald/nyvalda att ingå i Fédération Internationale de Motocyclisme (FIM) olika kommissioner:
 
Läs bland annat om hur styrelsen jobbar vidare med skapandet av en Hall of Fame.
 
Från måndagen den 1 oktober kan du köpa billigare licenser, detta gäller de licenser som du använder till träning och tävling i Sverige.
 
Alla som kör en motoriserad tvåhjuling är väl medvetna om att vårt val av fordon bidrar positivt till miljön. Alla är väl medvetna om att det finns en förbättringspotential på området. Därför har Sveriges MotorCyklister, SMC och Svenska Motorcykel- o...
 

Nytt utbildningsmaterial

(2018-09-13 14:03)
Nu finns de första delarna av Svemos nya utbildningsstege tillgängliga under fliken ”Utbildning”.
 
Med hjälp av den interaktiva filmen kan du lära dig hur du bedömer de olika situationer som en sektionsdomare ställs inför.
 
Lär dig motocrossens flaggsignaler genom att spela de båda spelen. Antingen spelet som tar upp samtliga flaggsignaler, eller bara de flaggor du behöver som säkerhetsvakt.
 

Svemo kör rent

(2018-09-11 08:44)
Tänk på att du som individ har ett eget ansvar för din medicinering i samband med ditt idrottande!
 

IT-koordinator till Svemo

(2018-09-04 14:33)
Har du ett sinne för struktur och vill arbeta i en organisation med trevlig atmosfär och prestigelös miljö där medarbetare uppmuntras att utvecklas och tänka kreativt? Har du även ett brinnande intresse för IT? Då har vi jobbet för dig! Svemo, Svensk...
 
John har på egen begäran avslutat sin anställning på Svemo. Johns sista arbetsdag blir 25 september 2018.
 
1 2 3 4 5 6 7 > »

Första helgen i april genomfördes en träffpunkt med distrikten för att diskutera organisationsutredningen.

2017-04-11

Framgång inom en idrott mäts ofta i medaljer eller andra sportsliga framgångar. Det må vara vad allmänheten uppskattar och värderar, men för ett förbund är det andra faktorer som avgör hur väl man lyckas. Eftersom det är fakta som sällan når utanför den inre kretsen, finns det därför anledning att i denna krönika berätta om den framgångsresa som Svemo (Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet) befinner sig på.

2017-10-05

Klockan 20:00 17/4 på Kanal 5 får ni följa Jonathans historia om att vara påväg att bli elitidrottare i enduro och plötsligt kraschar som dessvärre leder till förlamning.

2017-04-17


FIM
FIM Europe
Riksidrottsförbundet
SISU
SMC
NMC
Samarbetspartner

If
Intersport
HUAros
Accessdata
KONTAKTA OSS: kansli@svemo.se 011-231080 Sprängstensgatan 2 Box 2314 600 02 Norrköping