Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet
Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet
Tillbaka Skriv ut
Äntligen, ett mobilanpassat Svemo TA
Den 8:e juni lanserar Svemo en ny version av Svemo TA.

Versionen har tagits fram sedan våren 2016 och det är en fullständig mobilanpassning av Svemo TA för förare. Vi har behållit all funktionalitet men vi har bytt utseendet och flöde för alla förare. Administratörer kommer då att ha tillgång till både det gamla administartionsgränssnittet samt det nya förargränssnittet.

Den nya versionen har genomgått omfattande testning men vi förbehåller oss att dolda buggar kan finnas och om du stöter på något som inte fungerar som det ska så uppskattar vi om du kan skriva till ta@svemo.se som är våran support så att vi snarast möjligt kan göra eventuella korrigeringar samt hjälpa dig att komma vidare.

Manualer kommer att uppdateras löpande under juni och finns då tillgängliga i våran supportportal.

Med Vänliga Hälsningar

John Lundberg

IT-ansvarig

startsidan

Uppdaterad: 2018-05-30 15:53
Skribent: Anna Arnér
Epost: anna.arner@svemo.se

Första helgen i april genomfördes en träffpunkt med distrikten för att diskutera organisationsutredningen.

2017-04-11

Framgång inom en idrott mäts ofta i medaljer eller andra sportsliga framgångar. Det må vara vad allmänheten uppskattar och värderar, men för ett förbund är det andra faktorer som avgör hur väl man lyckas. Eftersom det är fakta som sällan når utanför den inre kretsen, finns det därför anledning att i denna krönika berätta om den framgångsresa som Svemo (Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet) befinner sig på.

2017-10-05

Klockan 20:00 17/4 på Kanal 5 får ni följa Jonathans historia om att vara påväg att bli elitidrottare i enduro och plötsligt kraschar som dessvärre leder till förlamning.

2017-04-17


FIM
FIM Europe
Riksidrottsförbundet
SISU
SMC
NMC
Samarbetspartner

If
Intersport
HUAros
Accessdata
KONTAKTA OSS: kansli@svemo.se 011-231080 Sprängstensgatan 2 Box 2314 600 02 Norrköping