Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet
Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet
Tillbaka Skriv ut
Dags att söka Idrottslyftet 2019!
idrottslyftet_svart
Välkomna alla Svemo-klubbar med ansökningar inom Idrottslyftet 2019! Missa inte sista ansökningsdatum 31/3 för områdena Ökad tillgänglighet till anläggningar/banor och Rekryteringsprojekt prova på. Därefter kommer arbetsgruppen för Idrottslyftet att ha möte för godkännande av inkomna ansökningar. Området utbilda barnledare och tränare kan man söka löpande under året och här gäller först till kvarn.

En referensgrupp med deltagare från sektioner, distrikt och klubbar arbetade under 2016 fram en utvecklingsplan med områden som är mest prioriterade för att utveckla Svemos barn- och ungdomsverksamhet.

Svemo erbjuder 2019 3 olika projektområden som föreningarna kan söka utifrån utvecklingsplanen 2016-2019. Området Träningsläger som gick att söka 2018 finns inte kvar p g a att RF inte godkänner detta område längre.


Läs noga all information på hemsidan Idrottslyftet och under flikarna för respektive område innan ni fyller i ansökan. Det kan skilja mellan projektområdena.

 

  • Utbildning av barnledare och tränare
  • Ökad tillgänglighet till anläggningar/banor
  • Rekryteringsprojekt prova på (föreningarnas egna prova på-dagar)

Ansökan

Ansökan kan endast skickas in via föreningens IdrottOnline-sida och görs på ett särskilt ansökningsformulär som finns under fliken Idrottsmedel. Ett formulär för varje område finns.

Välkomna med ansökan senast 31/3 för projektområdena Ökat tillgänglighet och Rekryteringsprojekt. Därefter har arbetsgruppen för Idrottslyftet inom Svemo möte för godkännande av ansökningarna och i början/mitten av april får ni besked om er ansökan är godkänd.

Ansökningar inom området Utbildning av barnledre och tränare godkäns efterhand och här gäller först till kvarn.

Uppdaterad: 2019-03-18 15:52
Skribent: Lena Bleckman
Epost: lena.bleckman@svemo.se

Första helgen i april genomfördes en träffpunkt med distrikten för att diskutera organisationsutredningen.

2017-04-11

Framgång inom en idrott mäts ofta i medaljer eller andra sportsliga framgångar. Det må vara vad allmänheten uppskattar och värderar, men för ett förbund är det andra faktorer som avgör hur väl man lyckas. Eftersom det är fakta som sällan når utanför den inre kretsen, finns det därför anledning att i denna krönika berätta om den framgångsresa som Svemo (Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet) befinner sig på.

2017-10-05

Klockan 20:00 17/4 på Kanal 5 får ni följa Jonathans historia om att vara påväg att bli elitidrottare i enduro och plötsligt kraschar som dessvärre leder till förlamning.

2017-04-17


FIM
FIM Europe
Riksidrottsförbundet
SISU
SMC
NMC
Samarbetspartner

If
Intersport
HUAros
Accessdata
KONTAKTA OSS: info@svemo.se 011-231080 Sprängstensgatan 2 Box 2314 600 02 Norrköping