Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet
Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet
Tillbaka Skriv ut
En hyllning till alla tjejer!
Idag, onsdagen den 8 mars, är det den internationella kvinnodagen och vi på Svemo vill passa på att uppmärksamma alla fantastiska flickor och kvinnor som är medlemmar hos Svemo.

Den internationella kvinnodagen är en dag, då man ska uppmärksamma ojämställdheten och kvinnornas situation i hela världen. Många firar denna dag genom att ge blommor, tårtor och andra presenter till kvinnorna i sin närhet. Men vi på Svemo har inte tillräckligt med tårtor eller blommor som ni tjejer där ute har gjort er väl förtjänta utav.

 

Under de senaste åren har ni tjejer gjort stora framsteg i Svemos alla sporter. Ni vinner VM-, EM- och SM-guld. Ni visar allmänheten att tjejer också kan en motocross, snöskoter eller annan MC lika bra som killarna. Det är tack vare ert driv som Svemo fortsätter att utvecklas, vi får in fler tjejer i sporterna och Svemo går långsamt mot en 50/50 vision.

 

Men det är inte bara våra förare som lyckas där ute! Alla ni tjejer i styrelsen, sektionerna, distrikten, kommittéerna, kansliet, allmänna intressenter, medlemmar och klubbar gör ett strålande jobb för att få Svemo som organisation att utvecklas och att få fler tjejer att vilja engagera sig i motorsportsrelaterade idrotter.  

 

Vi tackar alla tjejer där ute för ett fantastiskt driv och arbete som ni lägger ner! Idag är det er dag!

 

Åh, killar… vi har inte glömt er :)  

Uppdaterad: 2017-04-11 14:47

Första helgen i april genomfördes en träffpunkt med distrikten för att diskutera organisationsutredningen.

2017-04-11

Framgång inom en idrott mäts ofta i medaljer eller andra sportsliga framgångar. Det må vara vad allmänheten uppskattar och värderar, men för ett förbund är det andra faktorer som avgör hur väl man lyckas. Eftersom det är fakta som sällan når utanför den inre kretsen, finns det därför anledning att i denna krönika berätta om den framgångsresa som Svemo (Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet) befinner sig på.

2017-10-05

Klockan 20:00 17/4 på Kanal 5 får ni följa Jonathans historia om att vara påväg att bli elitidrottare i enduro och plötsligt kraschar som dessvärre leder till förlamning.

2017-04-17


FIM
FIM Europe
Riksidrottsförbundet
SISU
SMC
NMC
Samarbetspartner

If
Intersport
HUAros
Accessdata
KONTAKTA OSS: kansli@svemo.se 011-231080 Sprängstensgatan 2 Box 2314 600 02 Norrköping