Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet
Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet
Tillbaka Skriv ut
Fler sändningar på Svemoplay
Svemoplay
Streama Svemos olika tävlingar – var och när du vill i direktsändning eller i efterhand. Allt som behövs är en mobil, dator eller surfplatta.

Under 2017 genomfördes flera sändningar från bland annat snöskoter-serien, Lag-SM i motocross samt Allsvenskan i speedway på Svemoplay. Med den erfarenheten som samlades från detta, satsar Svemo ännu mer på 2018.

De sändningar som är inplanerade är snöskoter-serien, SM-deltävlingar i motocross, roadracing och mycket mer.

 

Hur fungerar Svemoplay?

För att få tillgång till filmer på plattformen behöver du som besökare registrera dig och skapa ett konto på plattformen.

När du har gjort det får du tillgång till de filmer som är publicerade. De filmer som publiceras i informations- eller utbildningssyfte är gratis för alla.

Du som besökare kan i vissa fall komma att debiteras en avgift om du vill se livesändningarna från tävlingarna. Du väljer själv om du vill betala per livesändning eller om du vill ha ett månadsabonnemang.

Med abonnemang på Svemoplay så ser du alla livesändningar och videoklipp utan extra kostnad. För endast 99 kr i månaden, helt utan bindningstid, abonnerar du allt innehåll.

 

För att ha ett abonnemang på Svemoplay så behöver du registrera ett konto. Har du ett konto sedan tidigare, så kan du använda detta. 

- Priset för abonnemanget är 99 kr per månad

- Abonnemanget gäller löpande.

- Abonnemanget har ingen bindningstid och gäller en månad framåt, från dess att det tecknas. 

- Abonnemanget fungerar på en enhet åt gången, det går alltså inte att se på flera ställen samtidigt. 

 

Det går också bra att betala per sändning. Då betalar du endast för eventet, och har tillgång till det live och i efterhand.  

Vi på Svemo ser fram emot det fortsatta samarbetet med Staylive och att vi får möjligheten att samla alla våra filmer på en plattform.

 

Besök Svemoplay: www.svemoplay.seHar du tekniska frågor? Kanske om hur du startar ett konto? Kontakta supporten för Svemoplay, kontakt@staylive.se  

Har du frågor om Svemoplay.se kontakta Anna Arnér på Svemo kansli anna.arner@svemo.se

Uppdaterad: 2018-01-30 15:18
Skribent: Anna Arnér
Epost: anna.arner@svemo.se

Första helgen i april genomfördes en träffpunkt med distrikten för att diskutera organisationsutredningen.

2017-04-11

Framgång inom en idrott mäts ofta i medaljer eller andra sportsliga framgångar. Det må vara vad allmänheten uppskattar och värderar, men för ett förbund är det andra faktorer som avgör hur väl man lyckas. Eftersom det är fakta som sällan når utanför den inre kretsen, finns det därför anledning att i denna krönika berätta om den framgångsresa som Svemo (Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet) befinner sig på.

2017-10-05

Klockan 20:00 17/4 på Kanal 5 får ni följa Jonathans historia om att vara påväg att bli elitidrottare i enduro och plötsligt kraschar som dessvärre leder till förlamning.

2017-04-17


FIM
FIM Europe
Riksidrottsförbundet
SISU
SMC
NMC
Samarbetspartner

If
Intersport
HUAros
Accessdata
KONTAKTA OSS: kansli@svemo.se 011-231080 Sprängstensgatan 2 Box 2314 600 02 Norrköping