Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet
Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet
Tillbaka Skriv ut
Förändringar i licenssystem
Svemo har nu ändrat i licenssystemet för att minska den fysiska brickhantering och övergå till licenser i digital form och under hösten har arbete gjorts för att Svemo TA ska ha utökat stöd för digitala licenser samt beställning av licensbricka om så önskas.

Bakgrunden till detta är för att minska administrationen och göra licenserna mer tillgängliga för alla i alla sammanhang förutsatt att föraren har giltigt legitimation. 

 

Förändringen påverkar alla förare som tävlar eller tränar inom Sveriges gränser. Alla de förare som köper en licens av internationell karaktär kommer att få en licensbricka hemskickad på den postadress som finns registrerad i IdrottOnline.Alla personer som har funktionärslicens påverkas heller inte av detta och bricka kommer att skickas som tidigare.

 

När utökning av licensbrickorna skapades i Svemo TA så gjorde vi ett tillägg att alla som avser att tävla nationellt får möjligheten att fylla i en tillfällig leveransadress för licensbrickan som beställs. För dig med internationell licens som vill ändra leveransadressen så kan du logga in och göra det i IdrottOnline.

 

När Svemo TA eller kansliet lägger upp en licens i din varukorg och du önskar en licensbricka så måste du nu aktivt beställa en bricka.

 

Manual för dig fått en licens upplagd i systemet:

Jag vill ha en licensbricka

 

Manual för dig som själv väljer en licens:

Jag vill köpa licens

 

Vid frågor om förändringarna i Svemo TA, var god kontakta support@svemo.se

Uppdaterad: 2018-02-19 13:22
Skribent: John Lundberg
Epost: john.lundberg@svemo.se

Första helgen i april genomfördes en träffpunkt med distrikten för att diskutera organisationsutredningen.

2017-04-11

Framgång inom en idrott mäts ofta i medaljer eller andra sportsliga framgångar. Det må vara vad allmänheten uppskattar och värderar, men för ett förbund är det andra faktorer som avgör hur väl man lyckas. Eftersom det är fakta som sällan når utanför den inre kretsen, finns det därför anledning att i denna krönika berätta om den framgångsresa som Svemo (Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet) befinner sig på.

2017-10-05

Klockan 20:00 17/4 på Kanal 5 får ni följa Jonathans historia om att vara påväg att bli elitidrottare i enduro och plötsligt kraschar som dessvärre leder till förlamning.

2017-04-17


FIM
FIM Europe
Riksidrottsförbundet
SISU
SMC
NMC
Samarbetspartner

If
Intersport
HUAros
Accessdata
KONTAKTA OSS: kansli@svemo.se 011-231080 Sprängstensgatan 2 Box 2314 600 02 Norrköping