Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet
Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet
Tillbaka Skriv ut
Förändringar i utbildning för barnledare
Nu äger distrikten rätten att utse dem som får utbilda barnledare i klubbarna. Endast personer som själva har barnledarutbildning får utses. Ett nytt utbildningsmaterial är på gång men tills detta publiceras gäller befintligt material som finns publicerat på hemsidan.

Tidigare har barnledarutbildare i distriktet utbildats på förbundsnivå av Barnkommittén (BK). Eftersom BK inte längre finns har den del av  förbundsledningen som arbetar med barn och ungdom samt utbildning beslutat att rätten att utse barnledarutbildare inom Svemo flyttas till distrikten. 

Uppdaterad: 2018-02-13 15:07
Skribent: Henrik Esting
Epost: henrik.esting@svemo.se

Första helgen i april genomfördes en träffpunkt med distrikten för att diskutera organisationsutredningen.

2017-04-11

Framgång inom en idrott mäts ofta i medaljer eller andra sportsliga framgångar. Det må vara vad allmänheten uppskattar och värderar, men för ett förbund är det andra faktorer som avgör hur väl man lyckas. Eftersom det är fakta som sällan når utanför den inre kretsen, finns det därför anledning att i denna krönika berätta om den framgångsresa som Svemo (Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet) befinner sig på.

2017-10-05

Klockan 20:00 17/4 på Kanal 5 får ni följa Jonathans historia om att vara påväg att bli elitidrottare i enduro och plötsligt kraschar som dessvärre leder till förlamning.

2017-04-17


FIM
FIM Europe
Riksidrottsförbundet
SISU
SMC
NMC
Samarbetspartner

If
Intersport
HUAros
Accessdata
KONTAKTA OSS: kansli@svemo.se 011-231080 Sprängstensgatan 2 Box 2314 600 02 Norrköping