Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet
Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet
Tillbaka Skriv ut
Information angående MC Sportmässan 2019
Då MC Sportmässan 2019 inte har kommit tillräckligt långt i planeringen och därmed inte når upp till den nivå vi anser är nödvändigt för att kunna arrangera ett kvalitetsmässigt starkt evenemang, så väljer vi att skjuta upp mässan för att arrangera den vid ett senare tillfälle.

”Vi är övertygade om att det finns ett starkt behov av en samlingsplats i Sverige för de som tävlar och motionerar på två hjul. Arbetet börjar därför omedelbart för att tillsammans med Svemo och olika andra aktörer utveckla konceptet ytterligare med ambitionen att återkomma med en ny, stark MC Sportmässa år 2020.”
 
Peter Näsman
VD
Lifestyle Events 

 

 

”Vi beklagar naturligtvis att detta inte blev av 2019. Vi tror starkt på iden och att en sådan här mässa skulle locka både klubbar, förare och ledare i vår verksamhet. Svemo kommer att fortsätta dialogen med Lifestyle Events och bidra med det vi kan för att få tillstånd en MC Sportmässa 2020.”

 

Per Westling

Generalsekreterare

Svemo

Uppdaterad: 2019-04-08 08:54
Skribent: Anna Arnér
Epost: anna.arner@svemo.se

Första helgen i april genomfördes en träffpunkt med distrikten för att diskutera organisationsutredningen.

2017-04-11

Framgång inom en idrott mäts ofta i medaljer eller andra sportsliga framgångar. Det må vara vad allmänheten uppskattar och värderar, men för ett förbund är det andra faktorer som avgör hur väl man lyckas. Eftersom det är fakta som sällan når utanför den inre kretsen, finns det därför anledning att i denna krönika berätta om den framgångsresa som Svemo (Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet) befinner sig på.

2017-10-05

Klockan 20:00 17/4 på Kanal 5 får ni följa Jonathans historia om att vara påväg att bli elitidrottare i enduro och plötsligt kraschar som dessvärre leder till förlamning.

2017-04-17


FIM
FIM Europe
Riksidrottsförbundet
SISU
SMC
NMC
Samarbetspartner

If
Intersport
HUAros
Accessdata
KONTAKTA OSS: info@svemo.se 011-231080 Sprängstensgatan 2 Box 2314 600 02 Norrköping