Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet
Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet
Tillbaka Skriv ut
John Lundberg avslutar sin anställning som IT ansvarig på Svemo
0D0P5815
John har på egen begäran avslutat sin anställning på Svemo. Johns sista arbetsdag blir 25 september 2018.

Det här kommer naturligtvis att innebära en tid av osäkerhet när det gäller vem som ska ta vilka IT-arbetsuppgifter, hur och när saker ska genomföras samt tidsåtgång för nyrekrytering. Vi arbetar tillsammans med att reda ut alla frågetecken och återkommer med information så snart klara svar finns.

” Det här beslutet som John tagit är tråkigt för Svemo och kommer naturligtvis att stöka till vår IT situation en tid, men jag har full förståelse och respekt för Johns beslut och är övertygad att han kommer att göra sitt bästa för att situationen ska redas ut på bästa sätt”; säger Per Westling

”Efter noga övervägande så tog jag detta svåra beslut att säga upp mig från Svemo då jag av privata skäl har kommit fram till att jag måste se över min livssituation i första hand. Min tid här på Svemo har varit en fantastisk berg- och dalbana med höga toppar och låga dalar som har varit otroligt spännande och ibland skrämmande. Jag vill tacka alla underbara kollegor och alla er andra ute i rörelsen för tiden som vi har spenderat tillsammans. Jag önskar hela rörelsen som är Svemo ett mycket stor lycka till i alla era nu- och framtida satsningar. Tack för denna tid”; säger John Lundberg

Uppdaterad: 2018-08-29 14:30
Skribent: Anna Arnér
Epost: anna.arner@svemo.se

Första helgen i april genomfördes en träffpunkt med distrikten för att diskutera organisationsutredningen.

2017-04-11

Framgång inom en idrott mäts ofta i medaljer eller andra sportsliga framgångar. Det må vara vad allmänheten uppskattar och värderar, men för ett förbund är det andra faktorer som avgör hur väl man lyckas. Eftersom det är fakta som sällan når utanför den inre kretsen, finns det därför anledning att i denna krönika berätta om den framgångsresa som Svemo (Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet) befinner sig på.

2017-10-05

Klockan 20:00 17/4 på Kanal 5 får ni följa Jonathans historia om att vara påväg att bli elitidrottare i enduro och plötsligt kraschar som dessvärre leder till förlamning.

2017-04-17


FIM
FIM Europe
Riksidrottsförbundet
SISU
SMC
NMC
Samarbetspartner

If
Intersport
HUAros
Accessdata
KONTAKTA OSS: info@svemo.se 011-231080 Sprängstensgatan 2 Box 2314 600 02 Norrköping