Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet
Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet
Tillbaka Skriv ut
MCK 4 ALL - klubben där alla är välkomna
Ulla mx winter
MCK 4 ALL är en nystartad motocross/enduro-klubb där alla är välkomna och där det är lika viktigt att åka hoj som att mingla i depån och grilla korv.

Istället för elitsatsning kommer klubben att satsa på nybörjare och motionärer. Vi vill bredda sporten och även bjuda in dom som tidigare saknat förutsättningar att köra - allt ifrån småtjejer till funktionsnedsatta och de som egentligen inte kan något om cross eller de som inte har råd. 
Klubben har fått arrende på marken vid den gamla Knutbybanan. Banan är nu iordninggjord och har blivit godkänd som träningsbana av Svemo (Svenska Snöskoter och Motorcykelförbundet). 
Den 3 december 2017 kl. 10.00 kommer vi att ha invigning av vår nya bana. Vi kommer att ha ett litet välkomsttal och klippa band.  Sen öppnar banan för allmän åkning. Vi bjuder även på glögg och pepparkaka. För mer information om detta, samt aktuella öppettider, senaste nytt i klubben och inplanerade aktiviteter följ vår grupp MCK 4 ALL på Facebook. 
VARMT VÄLKOMNA! önskar styrelsen i MCK 4 ALL

 

Välkommen på invigningen >>

Information om klubben >>

Uppdaterad: 2017-11-20 10:11
Skribent: Anna Arnér
Epost: anna.arner@svemo.se

Första helgen i april genomfördes en träffpunkt med distrikten för att diskutera organisationsutredningen.

2017-04-11

Framgång inom en idrott mäts ofta i medaljer eller andra sportsliga framgångar. Det må vara vad allmänheten uppskattar och värderar, men för ett förbund är det andra faktorer som avgör hur väl man lyckas. Eftersom det är fakta som sällan når utanför den inre kretsen, finns det därför anledning att i denna krönika berätta om den framgångsresa som Svemo (Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet) befinner sig på.

2017-10-05

Klockan 20:00 17/4 på Kanal 5 får ni följa Jonathans historia om att vara påväg att bli elitidrottare i enduro och plötsligt kraschar som dessvärre leder till förlamning.

2017-04-17


FIM
FIM Europe
Riksidrottsförbundet
SISU
SMC
NMC
Samarbetspartner

If
Intersport
HUAros
Accessdata
KONTAKTA OSS: kansli@svemo.se 011-231080 Sprängstensgatan 2 Box 2314 600 02 Norrköping