Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet
Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet
Tillbaka Skriv ut
Martin Holm har avlidit
I helgen nåddes Svemo av det sorgliga beskedet att eldsjälen Martin Holm har avlidit i en ålder av 83 år.Martin föddes 1934 och bosatte sig i vuxen ålder i Åsbro i Närke.

Martin fick en lång karriär inom Svemo. Han arbetade främst med motocross, isbana, backe, enduro och supermoto. Han var aktiv som Supervisor, tävlingsledare, banbesiktare och ledamot på olika platser både centralt och regionalt. Hans brinnande engagemang för de olika sporterna har varit till en enorm hjälp och stöd för Svemo. En tävling som Martin kände extra mycket för var Novemberkåsan som tack vare hans engagemang fortfarande arrangeras varje år.

År 2016 under Svemo förbundsmöte tilldelades Martin Kunglig medalj.

Martin kommer vara en saknad själ på Svemo och Svemo tackar han för alla fantastiska år han givit oss.

Svemos tankar går till närmast anhöriga.

Uppdaterad: 2018-05-07 10:46
Skribent: Anna Arnér
Epost: anna.arner@svemo.se

Första helgen i april genomfördes en träffpunkt med distrikten för att diskutera organisationsutredningen.

2017-04-11

Framgång inom en idrott mäts ofta i medaljer eller andra sportsliga framgångar. Det må vara vad allmänheten uppskattar och värderar, men för ett förbund är det andra faktorer som avgör hur väl man lyckas. Eftersom det är fakta som sällan når utanför den inre kretsen, finns det därför anledning att i denna krönika berätta om den framgångsresa som Svemo (Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet) befinner sig på.

2017-10-05

Klockan 20:00 17/4 på Kanal 5 får ni följa Jonathans historia om att vara påväg att bli elitidrottare i enduro och plötsligt kraschar som dessvärre leder till förlamning.

2017-04-17


FIM
FIM Europe
Riksidrottsförbundet
SISU
SMC
NMC
Samarbetspartner

If
Intersport
HUAros
Accessdata
KONTAKTA OSS: info@svemo.se 011-231080 Sprängstensgatan 2 Box 2314 600 02 Norrköping