Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet
Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet
Tillbaka Skriv ut
Media- ackreditering för alla Svemos arrangemang/tävlingar 2019
Nu är det dags att ansöka om media-pass till 2019. Svemo har rutiner för media-ackreditering till alla Svemos nationella/internationella arrangemang/tävlingar. Man kan ansöka om antingen årligt (kalenderår) media-pass via Svemo eller ackreditera sig för specifika tävlingar hos arrangören. Genom media-ackreditering kan press, fotografer och journalister, få tillträde till Svemos arrangemang/tävlingar.

Syftet är att förenkla, skapa mindre administration och underlätta för arrangörerna samt media inför arrangemangen/tävlingarna.


Hur fungerar detta?

Årligt Media-pass - Du som önskar ackreditera dig till flera arrangemang/tävlingar under året bör ansöka om ett Svemo media-pass. Media-pass ansökes varje år (kalenderår) centralt hos Svemo. När du ansöker om media-pass ska du intyga att du arbetar inom media, att du godkänner de grundkrav som ställs på dig och har tagit del av de angivna riktlinjerna i separat dokument (se länk nedan). När detta är klart kommer du få ett media-pass hemskickat till dig som gäller året ut. Du kommer även få en media-väst hemskickad på lån som du ska använda vid tävlingarna.

Ackreditering vid specifik tävling - Du som önskar ackreditera dig till en specifik tävling fyller i ansökningsblanketten och skickar direkt till arrangören. Blanketten finner du på: http://www.svemo.se/sv/Media/
Viktigt när du vill ackreditera dig till specifik tävling är att du tar kontakt med arrangören innan arrangemanget för att få riktlinjer och information inför tävlingen.


Har du frågor om Svemos hantering av media-ackreditering, kontakta:

Anna Arnér Kommunikationsansvarig
011-231097 anna.arner@svemo.se (vardagar 08:00-16:30)

Klicka här för mer information angående ansökan om media-pass eller ackreditering för specifik tävling  

Uppdaterad: 2018-12-05 13:58
Skribent: Anna Arnér
Epost: anna.arner@svemo.se

Första helgen i april genomfördes en träffpunkt med distrikten för att diskutera organisationsutredningen.

2017-04-11

Framgång inom en idrott mäts ofta i medaljer eller andra sportsliga framgångar. Det må vara vad allmänheten uppskattar och värderar, men för ett förbund är det andra faktorer som avgör hur väl man lyckas. Eftersom det är fakta som sällan når utanför den inre kretsen, finns det därför anledning att i denna krönika berätta om den framgångsresa som Svemo (Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet) befinner sig på.

2017-10-05

Klockan 20:00 17/4 på Kanal 5 får ni följa Jonathans historia om att vara påväg att bli elitidrottare i enduro och plötsligt kraschar som dessvärre leder till förlamning.

2017-04-17


FIM
FIM Europe
Riksidrottsförbundet
SISU
SMC
NMC
Samarbetspartner

If
Intersport
HUAros
Accessdata
KONTAKTA OSS: info@svemo.se 011-231080 Sprängstensgatan 2 Box 2314 600 02 Norrköping