Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet
Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet
Tillbaka Skriv ut
Olivia slutar sin anställning på Svemo
0D0P5780
Nu ska hon börja studera på universitet i Linköping och kommer sluta på Svemo vecka 33.

Olivia kom in som en frisk fläkt och som tillfälligt anställd inom idrottsgruppen. Uppdraget var att sätta sig in i motocrossen och Peters jobb för att kunna vikariera på den platsen när Peter var pappaledig. Något som hon förvånansvärt snabbt lyckades med vilket gjorde att hon har hanterat det jobbet väldigt väl under den tid Peter var/är ledig. (Peter är åter på plats 29 augusti.)

Olivia har varit mycket uppskattad både som medarbetare här inne på kansliet och vikarierande koordinator för alla ute på fältet. Det är tråkigt för oss att förlora Olivia, som nu kommit in på sin önskeutbildning på universitetet. Vi är samtidigt glada för hennes skull och hoppas att hon behöver lite extrajobb på sina ledigheter, om det nu blir några sådana.

Ett stort tack till Olivia som slutar denna vecka, och ett ännu större lycka till i framtiden.

Personalen på Svemo

Uppdaterad: 2018-08-21 12:31
Skribent: Anna Arnér
Epost: anna.arner@svemo.se

Första helgen i april genomfördes en träffpunkt med distrikten för att diskutera organisationsutredningen.

2017-04-11

Framgång inom en idrott mäts ofta i medaljer eller andra sportsliga framgångar. Det må vara vad allmänheten uppskattar och värderar, men för ett förbund är det andra faktorer som avgör hur väl man lyckas. Eftersom det är fakta som sällan når utanför den inre kretsen, finns det därför anledning att i denna krönika berätta om den framgångsresa som Svemo (Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet) befinner sig på.

2017-10-05

Klockan 20:00 17/4 på Kanal 5 får ni följa Jonathans historia om att vara påväg att bli elitidrottare i enduro och plötsligt kraschar som dessvärre leder till förlamning.

2017-04-17


FIM
FIM Europe
Riksidrottsförbundet
SISU
SMC
NMC
Samarbetspartner

If
Intersport
HUAros
Accessdata
KONTAKTA OSS: info@svemo.se 011-231080 Sprängstensgatan 2 Box 2314 600 02 Norrköping