Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet
Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet
Tillbaka Skriv ut
Omorganisation på Svemo kansli
Anja och sandra
Sandra Altesson och Anja Rauch har påbörjat två nya anställningar på Svemo kansli. Rollerna kommer medföra förändringar, utveckling och en mer sammanhållning bland Svemos olika projekt.

Anja Rauch kommer efter fem och ett halvt år som grenkoordinator för roadracing, minimoto och dragracing att arbeta som central projektledare på Svemo.

I sin nya roll kommer Anja att projektleda förbundets centrala säkerhetsarbete, vilket utgör 50% av hennes arbetstid. Utöver säkerhetsarbetet är hon delaktig i och har det övergripande ansvaret för förbundets centrala projekt. Anja är även i fortsättningen ansvarig för förbundets profilkläder.

-          Det känns riktigt spännande att byta från ett operativt arbete till en strategisk och övergripande roll, säger Anja Rauch. Jag är jätteglad över att ha fått förtroendet för att projektleda förbundets säkerhetsarbete. Att leda olika typer av projekt har varit en del av mitt yrkesliv redan innan jag kom till Svemo. Jag tror att det här kan bli riktigt bra, tillsammans med alla kunniga människor som jag får jobba med. Att använda all kunskap om vår verksamhet i nytt sammanhang, samtidigt som jag lär mig massor med nytt, det ser jag verkligen fram emot.  

 

Sandra Altesson som tidigare har varit assistent kommer nu inta rollen som koordinatorassistent för roadracing, minimoto och dragracing.

- Jag har sen tidigare ett intresse och erfarenheter från sporten dragracing. Utöver detta har jag ett brett intresse för fordon. Den nya rollen känns spännande, jag får en möjlighet att utvecklas och tillämpa mina arbetslivserfarenheter och intresse i en tjänst, säger Sandra Altesson.

 

Vad innebär detta?
Har ni frågor inom roadracing, dragracing eller minimoto kontaktar ni Sandra Altersson 011-23 10 86 sandra.altesson@svemo.se

Om ni har frågor om Svemos centrala projekt eller om säkerhetsarbetet samt profilkläder kontaktar ni Anja Rauch 011-460 07 39 anja.rauch@svemo.se

 

Vi tror att Anja och Sandra kommer inta sina nya roller med bravur och önskar dem lycka till i det fortsatta arbetet!

Uppdaterad: 2018-03-06 10:15
Skribent: Anna Arnér
Epost: anna.arner@svemo.se

Första helgen i april genomfördes en träffpunkt med distrikten för att diskutera organisationsutredningen.

2017-04-11

Framgång inom en idrott mäts ofta i medaljer eller andra sportsliga framgångar. Det må vara vad allmänheten uppskattar och värderar, men för ett förbund är det andra faktorer som avgör hur väl man lyckas. Eftersom det är fakta som sällan når utanför den inre kretsen, finns det därför anledning att i denna krönika berätta om den framgångsresa som Svemo (Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet) befinner sig på.

2017-10-05

Klockan 20:00 17/4 på Kanal 5 får ni följa Jonathans historia om att vara påväg att bli elitidrottare i enduro och plötsligt kraschar som dessvärre leder till förlamning.

2017-04-17


FIM
FIM Europe
Riksidrottsförbundet
SISU
SMC
NMC
Samarbetspartner

If
Intersport
HUAros
Accessdata
KONTAKTA OSS: kansli@svemo.se 011-231080 Sprängstensgatan 2 Box 2314 600 02 Norrköping