Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet
Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet
Tillbaka Skriv ut
Per & Ulla Torslund nominerade till årets eldsjäl
På bara tre år har makarna Per och Ulla Thorslund byggt upp en blomstrande motocrossverksamhet i Knutby – och inte minst fått tjejer att intressera sig på allvar. Nu är paret nominerade till årets eldsjäl/ledare.

Här får du en aptitretare inför filmen om MCK 4 All i Knutby som arrangerar speciella tjejträffar för att locka fler tjejer och kvinnor till motocross och enduro.

Det är Idrottens Kraft ambassadör Hector Valeri som varit på turné under hösten och besökt idrottsföreningar som arbetar med inkludering av nyanlända, socialt utsatta, tjejer och kvinnor, funktionsnedsatta eller hbtq-personer.

Filmen läggs upp på Folkspels sida Årets Eldsjäl på Expressens sajt från den 2 januari. Här är direktlänken till sidan:

https://aretseldsjal.se

 

Läs mer och rösta på paret i länken nedan:
Länk>>

Uppdaterad: 2018-12-20 15:36
Skribent: Anna Arnér
Epost: anna.arner@svemo.se

Första helgen i april genomfördes en träffpunkt med distrikten för att diskutera organisationsutredningen.

2017-04-11

Framgång inom en idrott mäts ofta i medaljer eller andra sportsliga framgångar. Det må vara vad allmänheten uppskattar och värderar, men för ett förbund är det andra faktorer som avgör hur väl man lyckas. Eftersom det är fakta som sällan når utanför den inre kretsen, finns det därför anledning att i denna krönika berätta om den framgångsresa som Svemo (Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet) befinner sig på.

2017-10-05

Klockan 20:00 17/4 på Kanal 5 får ni följa Jonathans historia om att vara påväg att bli elitidrottare i enduro och plötsligt kraschar som dessvärre leder till förlamning.

2017-04-17


FIM
FIM Europe
Riksidrottsförbundet
SISU
SMC
NMC
Samarbetspartner

If
Intersport
HUAros
Accessdata
KONTAKTA OSS: info@svemo.se 011-231080 Sprängstensgatan 2 Box 2314 600 02 Norrköping