Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet
Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet
Tillbaka Skriv ut
SPEEDWAY PLAY
Speedwayplay
En glädjande nyhet för alla speedwayfans! Den 10 april lanseras Speedway Play – den nya digitala kanalen för speedwayälskare i Sverige och globalt.Speedway Play är en unik satsning som ger speedwayfans möjligheten att för första gången någonsin se samtliga 66 matcher från världens bästa speedwayliga, Elitserien i Speedway. Utöver livematcher erbjuder Speedway Play tittarna intervjuer, highlights och nyheter under säsongen.

 

Speedway Play är användarvänlig och tillgänglig för alla med en internetansluten dator, mobil, surfplatta eller TV. Kanalen är tillgänglig via web (www.speedwayplay.com) samt som app för mobil, surfplatta och Apple-TV. Samtliga 66 matcher sänds i HD, med grafik och svensk kommente­ring.

 

Speedway Play är en betaltjänst, tillgänglig både genom pay-per-view och månadsabonnemang. Registrering fram till den 30e april är gratis. Därefter kostar ett månadsabonnemang 149 kr och ett dagspass 99 kr.

 

Kommentar från Hans Svelander, Speedway Play:

”Elitserien är världens starkaste speedwayliga. Vi känner oss väldigt stolta över att tillsammans med Elitserieföreningen få erbjuda speedway­fans både nationellt och internationellt, en modern produkt där man kan följa hela säsongen från premiär till final. En renodlad speedwaykanal av speedwayklubbarna, för speedwayfans.”

Kommentar från Roger Uppgård, Ordförande i Elitserieföreningen.

”Genom att lansera en helt ny speedwaykanal vill vi göra svensk speedway mer tillgänglig och nå ut till en bredare marknad. Vi tror på svensk speedway och vi ser fram emot att erbjuda såväl existerande som nya speedwayfans en kanal bara för dem.”

 

Se premiären den 8e maj kl 19:00 på Speedway Play!

 

För tekniska frågor vid upprättande av abonnemang finns vår kundtjänst tillgänglig på:

info@speedwayplay.com

 

Välkommen till Speedway Play!

 

Pressrelease>>

Uppdaterad: 2018-04-11 08:14
Skribent: Anna Arnér
Epost: anna.arner@svemo.se

Första helgen i april genomfördes en träffpunkt med distrikten för att diskutera organisationsutredningen.

2017-04-11

Framgång inom en idrott mäts ofta i medaljer eller andra sportsliga framgångar. Det må vara vad allmänheten uppskattar och värderar, men för ett förbund är det andra faktorer som avgör hur väl man lyckas. Eftersom det är fakta som sällan når utanför den inre kretsen, finns det därför anledning att i denna krönika berätta om den framgångsresa som Svemo (Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet) befinner sig på.

2017-10-05

Klockan 20:00 17/4 på Kanal 5 får ni följa Jonathans historia om att vara påväg att bli elitidrottare i enduro och plötsligt kraschar som dessvärre leder till förlamning.

2017-04-17


FIM
FIM Europe
Riksidrottsförbundet
SISU
SMC
NMC
Samarbetspartner

If
Intersport
HUAros
Accessdata
KONTAKTA OSS: info@svemo.se 011-231080 Sprängstensgatan 2 Box 2314 600 02 Norrköping