Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet
Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet
Tillbaka Skriv ut
Säkerhetsrådet på kick off
IMG_09021
Helgen den 2-3 december hade det nybildade Säkerhetsrådet kick off under ledning av projektledaren för säkerhetsarbetet, Sofia Kärrå.

Syftet med träffen var att rama in uppdraget och staka ut vägen fram till förbundsmötet 2018, det vill säga att skapa övergripande strukturer för säkerhetsarbetet inom ett antal prioriterade områden.  

- Jag är mycket glad över att kunna stötta upp arbetet med säkerhetsstrukturen genom dessa personer. För att bygga en hållbar väg framåt behöver den komplexitet varje gren möter i sin vardag tas hänsyn till. Jag har fullt förtroende för att den här gruppen kommer att kunna bidra med viktiga pusselbitar som krävs för att skapa en helhet, både genom sin kunskap och otroliga engagemang, säger Sofia. 

På bilden syns: 

Hugo Mellander, Henrik Esting, Magnus Markenfelt, Ola Hansson, Per Lennerman, Ulla Peterson, Kenneth Strandborg, Johan Granqvist och Stephan Filipowski. 

Saknas gör Anders Berggren och Alexandra Ringqvist. 

Uppdaterad: 2017-12-06 15:01
Skribent: Anna Arnér
Epost: anna.arner@svemo.se

Första helgen i april genomfördes en träffpunkt med distrikten för att diskutera organisationsutredningen.

2017-04-11

Framgång inom en idrott mäts ofta i medaljer eller andra sportsliga framgångar. Det må vara vad allmänheten uppskattar och värderar, men för ett förbund är det andra faktorer som avgör hur väl man lyckas. Eftersom det är fakta som sällan når utanför den inre kretsen, finns det därför anledning att i denna krönika berätta om den framgångsresa som Svemo (Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet) befinner sig på.

2017-10-05

Klockan 20:00 17/4 på Kanal 5 får ni följa Jonathans historia om att vara påväg att bli elitidrottare i enduro och plötsligt kraschar som dessvärre leder till förlamning.

2017-04-17


FIM
FIM Europe
Riksidrottsförbundet
SISU
SMC
NMC
Samarbetspartner

If
Intersport
HUAros
Accessdata
KONTAKTA OSS: kansli@svemo.se 011-231080 Sprängstensgatan 2 Box 2314 600 02 Norrköping