Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet
Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet
Tillbaka Skriv ut
Svemo, Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet, söker en ny medarbetare.
Svemo utlyser härmed en tjänst som Grenchef för sporterna roadracing, dragracing, supermoto och minimoto.

Svemo är det idrottsförbund som samlar de förare som tränar och tävlar inom motorcykel- och snöskotersport i Sverige. Svemo är medlem i RF och är med sina 160 000 medlemmar, 470 klubbar och 20 000 licensierade förare ett av de större idrottsförbunden i Sverige och, inom motorcykel-och snöskotersport ett av de större i världen.

 

Arbetet som Grenchef går ut på att vara administrativt och operativt ledande för dessa grenar i samarbete med en idrottskoordinator på Svemos kansli. Det innebär att du har budgetansvar för verksamheterna och på ett självständigt sätt kan leda och arbeta med ideella funktionärer, arbetsgrupper och grenansvariga ute på fältet för att utveckla sporterna. Arbetet innebär resor på både kvällar och helger då du behöver spendera en hel del tid på fältet. Huvudarbetsplatsen är Svemos kansli i Norrköping.

Vi söker dig som har stor kompetens och förståelse för hur verksamheten bedrivs ute på fältet. Ett eget uppbyggt kontaktnät, lång erfarenhet och hög samarbetsförmåga/förtroende är viktiga faktorer då tjänsten ställer höga krav på insikt i hur verksamheten fungerar både på detalj- och organisatorisk nivå. Formella utbildningsmeriter är därför av underordnad betydelse.

 

Tjänsten kommer att tillsättas vid årsskiftet 2018–2019 och vi behöver därför få in din ansökan senast 12 november 2018.

Frågor om tjänsten kan ställas till Per Westling, Generalsekreterare på Svemo.

Mail:                   per.westling@svemo.se

Tel:                      011 231 094 / 0702 628 170

 

Välkommen med din ansökan som du ska sända till kansli@svemo.se ange ”Grenchef” i ämnesraden.

Ansökan bör innehålla CV, personligt brev samt löneanspråk.

Uppdaterad: 2018-10-24 12:30
Skribent: Anna Arnér
Epost: anna.arner@svemo.se

Första helgen i april genomfördes en träffpunkt med distrikten för att diskutera organisationsutredningen.

2017-04-11

Framgång inom en idrott mäts ofta i medaljer eller andra sportsliga framgångar. Det må vara vad allmänheten uppskattar och värderar, men för ett förbund är det andra faktorer som avgör hur väl man lyckas. Eftersom det är fakta som sällan når utanför den inre kretsen, finns det därför anledning att i denna krönika berätta om den framgångsresa som Svemo (Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet) befinner sig på.

2017-10-05

Klockan 20:00 17/4 på Kanal 5 får ni följa Jonathans historia om att vara påväg att bli elitidrottare i enduro och plötsligt kraschar som dessvärre leder till förlamning.

2017-04-17


FIM
FIM Europe
Riksidrottsförbundet
SISU
SMC
NMC
Samarbetspartner

If
Intersport
HUAros
Accessdata
KONTAKTA OSS: info@svemo.se 011-231080 Sprängstensgatan 2 Box 2314 600 02 Norrköping