Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet
Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet
Tillbaka Skriv ut
Svemo lanserar Svemoplay.se
Svemo har lanserat en ny plattform som heter Svemoplay där ni har möjligheten att både se livesändningar och sammandrag från våra tävlingar.

Svemo har som projekt att under 2017 att utvecklas och satsa på rörlig bild/tv. Målet är att upprätta en plattform där fler kan upptäcka och ta del av motorcykel- och snökotersport, få möjligheten att följa tävlingar, få sammandrag från tävlingarna samt få tillgång till informativa och utbildande filmer.

Svemo styrelsen beslutade i april att inleda ett samarbete med Staylive som är en leverantör av streamningtjänster.

Plattformen är nu klar och har fått namnet Svemoplay.se. Ni kan redan nu besöka Svemoplay för att registrera er och fördjupa er i plattformens funktioner.

Länk till Svemoplay.se >>

Hur fungerar Svemoplay?

Sektioner och klubbar har möjligheten att anlita Staylive för att göra en produktion av en eller flera tävlingar. Detta sker i överenskommelse med Staylive och Svemo kansli. Det är också möjligt att en sportsektion eller klubb anlitar egna produktionsbolag, detta sker i överenskommelse med Staylive och Svemo kansli.  

Tävlingarna kommer sedan att livesändas på Svemoplay och möjligheten finns att se tävlingarna i efterhand.

För att få tillgång till filmer på plattformen behöver du som besökare registrera dig och skapa ett konto på plattformen. När du har gjort det får du tillgång till de filmer som publiceras. Du som besökare kan i vissa fall komma att debiteras en avgift om du vill se livesändningarna från tävlingarna. Då får du välja ett abonnemangspaket som passar ditt behov.
De filmer som publiceras i informations- eller utbildningssyfte är gratis för alla men du måste vara registrerad.

Det som finns att tillgå idag på Svemoplay är sammandrag från SM 2017 i snöskoter.

De första livesändningarna som ni får tillgång till kommer vara vissa matcher från allsvenskan i Speedway. Första livesändningen kommer ske torsdagen den 18:e maj mellan Västervik och Vargarna.

Vi på Svemo ser fram emot samarbetet med Staylive och att vi får möjligheten att samla alla våra filmer på en plattform.

Har du frågor om Svemoplay.se kontakta Anna Arnér på Svemo kansli anna.arner@svemo.se
Om det uppstår några tekniska problem, kontakta kontakt@staylive.se   

 

 

Uppdaterad: 2017-05-15 15:26
Skribent: Anna Arnér
Epost: anna.arner@svemo.se

Första helgen i april genomfördes en träffpunkt med distrikten för att diskutera organisationsutredningen.

2017-04-11

Framgång inom en idrott mäts ofta i medaljer eller andra sportsliga framgångar. Det må vara vad allmänheten uppskattar och värderar, men för ett förbund är det andra faktorer som avgör hur väl man lyckas. Eftersom det är fakta som sällan når utanför den inre kretsen, finns det därför anledning att i denna krönika berätta om den framgångsresa som Svemo (Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet) befinner sig på.

2017-10-05

Klockan 20:00 17/4 på Kanal 5 får ni följa Jonathans historia om att vara påväg att bli elitidrottare i enduro och plötsligt kraschar som dessvärre leder till förlamning.

2017-04-17


FIM
FIM Europe
Riksidrottsförbundet
SISU
SMC
NMC
Samarbetspartner

If
Intersport
HUAros
Accessdata
KONTAKTA OSS: kansli@svemo.se 011-231080 Sprängstensgatan 2 Box 2314 600 02 Norrköping