Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet
Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet
Tillbaka Skriv ut
Svemo söker idrottsassistent
Vi behöver någon som vikarierar för en av våra idrottskoordinatorer som under det närmaste året kommer att fokusera på föräldraskap.

Om du gillar idrott, har sinne för struktur och vill arbeta i en organisation med trevlig atmosfär och prestigelös miljö där medarbetare uppmuntras att utvecklas och tänka kreativt så är nog det här ett jobb för dig.

 

Om tjänsten
Svemo är det idrottsförbund som samlar alla som vill träna och tävla med motorcykel och snöskoter. Förbundet som bildades 1935  har under senare år vuxit starkt är nu ett av de större idrottsförbunden i Riksidrottsförbundet (RF) och i Fédération Internationale de Motocyclisme, (FIM).
Svemo har sitt kansli i Norrköping där 20 personer arbetar i dagsläget. Arbetsmiljön är familjär och präglas av att vi ska vara ett serviceorgan för alla frivilliga som arbetar i de 470 medlemsklubbarna och deras närmare 170 000 medlemmarna.

Som assistent kommer du ha varierande mestadels administrativa arbetsuppgifter där du kommer att vara ett administrativt stöd till en eller flera av våra grenar.


Om dig
Vi tror att du är gymnasie- eller högskoleutbildad, är serviceinriktad, idrottsintresserad och har god organisationsförmåga. Har du erfarenheter från ideella uppdrag är det starkt meriterande, men inget krav. Du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift och kan kommunicera på svenska och engelska. Du har god datorvana och behärskar Office-paketet.

Som person är du strukturerad, lojal och tar ansvar för din uppgift. I denna roll är det viktigt att du har en god prioriteringsförmåga och att du håller dig lugn och kontrollerad i pressade situationer. Du tar egna initiativ och har förmågan att fatta egna beslut. Vidare är du en lagspelare som arbetar bra med andra människor och ser det som en självklarhet att ni inom ditt arbetsområde hjälps åt. Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

 

Om anställningen
För tjänsten som assistent kommer Svemo att erbjuda vikariat på minst 1 år, med eventuell möjlighet till tillsvidareanställning.
Arbetsplatsen är Svemos kansli i Norrköping, beläget vid Vrinnevi park.
Svemo har kollektivavtal och vill att de anställda ska må bra och erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, försäkringar och företagshälsovård och annat.

 

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas så snart som möjligt och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden fram till 16 april.
Du ansöker genom att mejla annika@svemo.se , bifoga CV och ett personligt brev som beskriver vem du är. Vänligen skriv ”Vikariat 1 år” i ämnesraden i ditt mejl.
Senast ansökan den 16 april 2019

Kontaktperson vid frågor:
Sportchef Annika Pettersson
011-231084
annika@svemo.se

Publiceringsdatum
2019-03-28

Uppdaterad: 2019-03-29 12:36
Skribent: Anna Arnér
Epost: anna.arner@svemo.se

Första helgen i april genomfördes en träffpunkt med distrikten för att diskutera organisationsutredningen.

2017-04-11

Framgång inom en idrott mäts ofta i medaljer eller andra sportsliga framgångar. Det må vara vad allmänheten uppskattar och värderar, men för ett förbund är det andra faktorer som avgör hur väl man lyckas. Eftersom det är fakta som sällan når utanför den inre kretsen, finns det därför anledning att i denna krönika berätta om den framgångsresa som Svemo (Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet) befinner sig på.

2017-10-05

Klockan 20:00 17/4 på Kanal 5 får ni följa Jonathans historia om att vara påväg att bli elitidrottare i enduro och plötsligt kraschar som dessvärre leder till förlamning.

2017-04-17


FIM
FIM Europe
Riksidrottsförbundet
SISU
SMC
NMC
Samarbetspartner

If
Intersport
HUAros
Accessdata
KONTAKTA OSS: info@svemo.se 011-231080 Sprängstensgatan 2 Box 2314 600 02 Norrköping