Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet
Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet
Tillbaka Skriv ut
Svemo tar fram en ny filmproduktion
Lavette och svemo
Svemo tar fram en ny informations-, marknadsförings-, utbildningsfilm tillsammans med producentbolaget Lavette film i Norrköping. Samma bolag som tog fram ”Svemo-trailern”.

Vår avsikt är att under 2017 och 2018 ta fram en film som beskriver Svemo, alla grenar, och verksamheten i stort.
Denna film kommer senare att kompletteras med mindre special- och fördjupningsfilmer om enskilda områden så som våra grenar eller funktionärens uppdrag. Dessa ska i sin tur kunna kopplas ihop med våra utbildningar.

 

Vi vill göra det här för att öka förståelsen i alla led om vilken verksamhet Svemo bedriver, hur vi gör det och varför. Vad är klubbarnas roll och funktion, vilka är ledarna, vad är distriktens och styrelsens roll med mera.

 

I vårt arbete med organisationsutredningen har det många gånger framförts att organisationen är svår att förstå, man vet inte hur en klubb fungerar, man vet inte vad personalen gör, hur regler kommer till och vad en sektion eller kommitté har för funktion.

 

Detta ska vi ändra och bli mer tydliga på i ett enkelt, häftigt och modernt filmformat.

 

Filmteamet kommer under året att dyka upp på många tävlingar och i många sammanhang för att få bilder, intervjuer och information. Dom kan alltså komma att dyka upp hos dig och på din hemmabana. Dom kommer att ha dokument med sig som beskriver deras uppdrag och vilka dom är.

 

Vi vill med detta be er alla att hjälpa dom så mycket ni kan, låta dom komma in överallt och få bra positioner för bilder med mera. Tillsammans kanske vi kan ta fram en lättillgänglig film som beskriver hela den stora verksamhet vi alla är delar av. Se detta som en möjlighet att äntligen marknadsföra just ditt område!

 

Har ni frågor om detta eller har önskemål till produktionen så kontakta:
anna.arner@svemo.se  tel: 011-231097 eller per.westling@svemo.se  tel: 011-231094

 

Uppdaterad: 2017-04-11 14:47
Skribent: Anna Arnér
Epost: anna.arner@svemo.se

Första helgen i april genomfördes en träffpunkt med distrikten för att diskutera organisationsutredningen.

2017-04-11

Framgång inom en idrott mäts ofta i medaljer eller andra sportsliga framgångar. Det må vara vad allmänheten uppskattar och värderar, men för ett förbund är det andra faktorer som avgör hur väl man lyckas. Eftersom det är fakta som sällan når utanför den inre kretsen, finns det därför anledning att i denna krönika berätta om den framgångsresa som Svemo (Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet) befinner sig på.

2017-10-05

Klockan 20:00 17/4 på Kanal 5 får ni följa Jonathans historia om att vara påväg att bli elitidrottare i enduro och plötsligt kraschar som dessvärre leder till förlamning.

2017-04-17


FIM
FIM Europe
Riksidrottsförbundet
SISU
SMC
NMC
Samarbetspartner

If
Intersport
HUAros
Accessdata
KONTAKTA OSS: kansli@svemo.se 011-231080 Sprängstensgatan 2 Box 2314 600 02 Norrköping