Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet
Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet
Tillbaka Skriv ut
Svemo välkomnar Mathias Sand
IMG_0882 liten
Den 19/11 började Mathias Sand som Svemos nya IT-koordinator.

Under första tiden ska Mathias sätta sig in i sina kommande arbetsuppgifter och Svemo som organisation.  Just nu är Svemo inne i en period med många pågående och stora projekt och det är mycket att förbereda inför kommande säsonger. Mathias arbetsuppgifter på Svemo blir därför väldigt omfattande och det kommer kräva tid innan han blir varm i kläderna. Men vi tror och hoppas att Mathias ska trivas i sin roll.

 

Vem är Mathias?
- Jag är en kille på 23 år, uppvuxen i Svärtinge som ligger precis utanför Norrköping. Jag är väldigt frilufts- och idrottsintresserad. Jag är inte riktigt en sådan person som trivs med att sitta själv och knappa, utan jag gilla att se mig om och träffa nya människor. Tidigare har jag studerat till nätverkstekniker en kort period. Efter studierna har jag haft lite olika korta tjänster och konsultuppdrag, sedan började jag på Region Östergötland som supporttekniker vilket verkligen formade hur jag arbetar idag, säger Mathias.

 

- Jag sökte tjänsten hos Svemo utan att veta något om förbundet. När jag scrollade förbi annonsen så kunde jag inte undvika att klicka på tjänsten och läsa mer om den. När jag väl började läsa om både förbundet och vad tjänsten handlade om så fastnade jag. Det som lockade mig allra mest var att få arbeta tillsammans med människor och att faktiskt träffa de som behöver min hjälp.


- Det jag ser fram emot mest är att träffa och lära känna alla! Även att axla det ansvar som finns för att driva IT vidare, från telefoniväxeln, utbyte av datorer till att hjälpa med alla vardagliga problem. Inget är för litet så det är bara att fråga mig om det är något, avslutar Mathias.

 

Svemo hälsar Mathias varmt välkommen till Svemo och önskar han lycka till i det fortsatta arbetet!

Uppdaterad: 2018-11-21 13:18
Skribent: Anna Arnér
Epost: anna.arner@svemo.se

Första helgen i april genomfördes en träffpunkt med distrikten för att diskutera organisationsutredningen.

2017-04-11

Framgång inom en idrott mäts ofta i medaljer eller andra sportsliga framgångar. Det må vara vad allmänheten uppskattar och värderar, men för ett förbund är det andra faktorer som avgör hur väl man lyckas. Eftersom det är fakta som sällan når utanför den inre kretsen, finns det därför anledning att i denna krönika berätta om den framgångsresa som Svemo (Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet) befinner sig på.

2017-10-05

Klockan 20:00 17/4 på Kanal 5 får ni följa Jonathans historia om att vara påväg att bli elitidrottare i enduro och plötsligt kraschar som dessvärre leder till förlamning.

2017-04-17


FIM
FIM Europe
Riksidrottsförbundet
SISU
SMC
NMC
Samarbetspartner

If
Intersport
HUAros
Accessdata
KONTAKTA OSS: info@svemo.se 011-231080 Sprängstensgatan 2 Box 2314 600 02 Norrköping