Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet
Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet
Tillbaka Skriv ut
Välkommen att bevaka SM-veckan vinter i Skellefteå
SMVECKAN_SKELLEFTEA_CMYK_JPEG
Den 20 – 26 mars samlar vi mästarna i Skellefteå då det är återigen dags för SM-veckan vinter. Det är 27 idrotter som ska göra upp om sina respektive SM-titlar under en intensiv vecka. Centrum för tävlingarna kommer vara i Skellefteå men det blir även SM-tävlingar i Tärnaby och Bygdsiljum.

Plats och tid
SM-veckan äger rum den 20 – 26 mars i Skellefteå. Vitberget, Skellefteå Kraft Arena, Norrvalla, Klutmarksbanan och Balderhallen är några av de arenor där SM-tävlingar i bland annat längdskidor, snowboard och freeskiing, curling, x-trial, rallysprint och taekwondo kommer att avgöras. Förutom i Skellefteå kommer det bli SM-veckantävlingar i Tärnaby (alpint) och i Bygdsiljum (puckelpist)

Ackreditering
Vill du bevaka SM-veckan i Skellefteå? Fyll i ackrediteringsformuläret via länken nedan senast 12 mars. Under vecka 11 återkommer vi med närmare med mer praktisk information. Om du enbart ska bevaka de alpina tävlingarna i Tärnaby under SM-veckan, vänligen notera det i fritextfältet i formuläret.

 >> Ackreditera dig här <<

Mediecenter
 Under tävlingsdagarna kommer det att vara öppet i vårt mediecenter. Mer information om mediecentret kommer längre fram. Vid frågor eller önskemål kontakta Mona Stenberg.

Boende
Här hittar du mer information kring boende i Skellefteå.Mer information om Skellefteå finns på:
www.skelleftea.se och www.visitskelleftea.se

Har du frågor eller funderingar om i stort sett vad som helst som rör SM-veckan? Då är du varmt välkommen att kontakta Skellefteå Turistcenter 0910-45 25 00

Deltagande idrotter och program
Läs mer om de tävlande idrotterna, programmet och håll koll på det senaste på SM-veckan officiella sajt samt Skellefteås sajt om SM-veckan

SM-veckan i sociala medier:
facebook.com/smveckan
#smveckan
@smveckan (Instagram, Twitter)

Inte bara idrottstävlingar
Utöver idrottstävlingar bjuder Skellefteå in till en härlig folkfest med artister och en massa kringevenemang. Här hittar du allt om folkfesten


För mer information:
Åsa Bergström
Medie- och kommunikationsansvarig SM-veckan, Riksidrottsförbundet
072-226 95 00

Mona Stenberg,
Kommunikation och media, Skellefteå
070-533 86 24

Uppdaterad: 2018-02-01 14:01
Skribent: Anna Arnér
Epost: anna.arner@svemo.se

Första helgen i april genomfördes en träffpunkt med distrikten för att diskutera organisationsutredningen.

2017-04-11

Framgång inom en idrott mäts ofta i medaljer eller andra sportsliga framgångar. Det må vara vad allmänheten uppskattar och värderar, men för ett förbund är det andra faktorer som avgör hur väl man lyckas. Eftersom det är fakta som sällan når utanför den inre kretsen, finns det därför anledning att i denna krönika berätta om den framgångsresa som Svemo (Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet) befinner sig på.

2017-10-05

Klockan 20:00 17/4 på Kanal 5 får ni följa Jonathans historia om att vara påväg att bli elitidrottare i enduro och plötsligt kraschar som dessvärre leder till förlamning.

2017-04-17


FIM
FIM Europe
Riksidrottsförbundet
SISU
SMC
NMC
Samarbetspartner

If
Intersport
HUAros
Accessdata
KONTAKTA OSS: kansli@svemo.se 011-231080 Sprängstensgatan 2 Box 2314 600 02 Norrköping