Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet
Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet
Tillbaka Skriv ut
Välkommen till Svemo Cecilia
IMG_0039
Den 18:e juni kommer Cecilia Winterqvist påbörja sin anställning på Svemo som Verksamhetschef/COO. Detta är en ny tjänst inom Svemo som omfattar intern ledning av arbetet på kansliet samt personal och processledning.

Berätta lite om dig själv

- Jag är 48 år och bor med min man Jonas och våra tre barn i hus i Söderköping. Min fritid tillbringar jag helst med familj och vänner eller så hittar ni mig i stallet.  När jag växte upp åkte jag ofta med min bästa kompis och hennes familj på Speedwaytävlingar då hennes bror körde i Vargarna. 

 

Vad har du arbetat med tidigare?

- Jag är personalvetare och har arbetat i åtta år på Söderköpings kommun som HR-konsult, vilket innebar ett arbete med både operativa och strategiska personalfrågor och arbetsrätt. Dessförinnan arbetade jag i många år på Telia i olika roller. Senast där som ledare för ett team på Kundtjänst företag. I mitt nuvarande arbete på Polisområde Östergötland är jag chef för Intern Service. Intern service roll är att serva Polisens verksamheter med vaktmästeri, fordon och utrustning m.m. Jag har även del i kansliarbetet, och går också in som logistikfunktion i stabsarbete vid särskilda händelser.

 

Hur kom det sig att du sökte tjänsten på Svemo?

- En bekant tipsade mig om den utlysta tjänsten som Verksamhetschef på Svemo. När jag läste annonsen så motsvarade den vad jag skulle önska av min framtida yrkesroll och under anställningsintervjun så framträdde det än mer. 

 

Vad är dina förväntningar på tjänsten?

- Det känns som om jag kommer till en arbetsplats där alla är engagerade, effektiva, trivs och drivs av att arbeta med sina frågor. Det är ett spännande område, och för mig en ny typ av organisation. Jag är väldigt taggad att få sätta mig in i tjänsten. Lära känna alla medarbetare, få insikt i den dagliga verksamheten, organisationen och att få arbeta med personalfrågor samt utvecklings- och förbättringsprocesser.

 

 

Svemo hälsar Cecilia varmt välkommen. Vi både tror och hoppas att hon kommer att tillföra den erfarenhet och kompetens som behövs för att skapa en effektivare administrativ service för all vår verksamhet.

 

Uppdaterad: 2019-05-16 09:29
Skribent: Anna Arnér
Epost: anna.arner@svemo.se

Första helgen i april genomfördes en träffpunkt med distrikten för att diskutera organisationsutredningen.

2017-04-11

Framgång inom en idrott mäts ofta i medaljer eller andra sportsliga framgångar. Det må vara vad allmänheten uppskattar och värderar, men för ett förbund är det andra faktorer som avgör hur väl man lyckas. Eftersom det är fakta som sällan når utanför den inre kretsen, finns det därför anledning att i denna krönika berätta om den framgångsresa som Svemo (Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet) befinner sig på.

2017-10-05

Klockan 20:00 17/4 på Kanal 5 får ni följa Jonathans historia om att vara påväg att bli elitidrottare i enduro och plötsligt kraschar som dessvärre leder till förlamning.

2017-04-17


FIM
FIM Europe
Riksidrottsförbundet
SISU
SMC
NMC
Samarbetspartner

If
Intersport
HUAros
Accessdata
KONTAKTA OSS: info@svemo.se 011-231080 Sprängstensgatan 2 Box 2314 600 02 Norrköping