Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet
Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet
Tillbaka Skriv ut
Välkommen till Svemo Henrik Esting
Svemo har fått en ny medarbetare på kansliet, Henrik Esting som kommer inta rollen som Utbildningssamordnare. En mycket viktig roll i ett brett arbetsområde. Henrik kommer bland annat arbeta med utbildningsmaterial och framtagningen av en utbildningsplattform.

Henrik är en 44-åring med ett stort idrottsintresse, både som utövare och åskådare. Han ägnar mycket tid åt konditionsträning på motionsnivå och golf. Bor i Norrköping tillsammans med sin familj.

Henrik har under de senaste 20 åren kombinerat jobbet som gymnasielärare i idrott med att skriva om sport i den lokala dagstidningen.

- Jag tyckte att jobbet på Svemo såg ut som en spännande utmaning där jag fick möjlighet att använda tidigare erfarenheter samtidigt som det skulle ge stora chanser för mig att utvecklas och lära mig nya saker säger Henrik.

Vi hälsar Henrik varmt välkommen till kansliet!

Uppdaterad: 2017-06-01 15:19
Skribent: Anna Arnér
Epost: anna.arner@svemo.se

Första helgen i april genomfördes en träffpunkt med distrikten för att diskutera organisationsutredningen.

2017-04-11

Framgång inom en idrott mäts ofta i medaljer eller andra sportsliga framgångar. Det må vara vad allmänheten uppskattar och värderar, men för ett förbund är det andra faktorer som avgör hur väl man lyckas. Eftersom det är fakta som sällan når utanför den inre kretsen, finns det därför anledning att i denna krönika berätta om den framgångsresa som Svemo (Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet) befinner sig på.

2017-10-05

Klockan 20:00 17/4 på Kanal 5 får ni följa Jonathans historia om att vara påväg att bli elitidrottare i enduro och plötsligt kraschar som dessvärre leder till förlamning.

2017-04-17


FIM
FIM Europe
Riksidrottsförbundet
SISU
SMC
NMC
Samarbetspartner

If
Intersport
HUAros
Accessdata
KONTAKTA OSS: kansli@svemo.se 011-231080 Sprängstensgatan 2 Box 2314 600 02 Norrköping