Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet
Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet
Tillbaka Skriv ut
Vi hälsar Emilia varmt välkommen till Svemo
IMG_9677
Den 18/1 fick kansliet en ny kollega vid namn Emilia Olsson som kommer inta rollen som koordinatorassistent.

Emilia kommer under sin tid på kansliet arbeta nära sportkoordinatorerna. Till en början ska hon få lära sig verksamheten och sporterna för att sedan arbeta självständigt. Hennes övergripande uppgift som koordinatorassistenter är att avlasta sportkoordinatorerna i sitt arbete. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att besvara sportrelaterade frågor och vara behjälplig med administrativa uppgifter. Detta är en mycket viktig roll i ett väldigt brett arbetsområde.

Emilias anställning är tidsbegränsad till januari 2019.

 
Emilia har tidigare arbetat som barnskötare i Kvillinge, både som vikarie och som extraresurs. Hon har även arbetat på Postnord och på Kolmårdens djurpark under tiden hon studerat idrott på universitetet i Växjö.

 

-          Min relation till Svemo är inte direkt kopplat till att jag själv utövat någon av sporterna mer än att jag körde lite motocross under en kort period som yngre. Den främsta anledningen till att jag sökt mig till Svemo är nog snarare min stora förälskelse till all typ av motorsport.

Mina förväntningar gällande min nya roll på Svemo är höga på grund av att jag har velat det här väldigt länge. Jag ser fram emot att få utvecklas parallellt med förbundet och ta del av verksamheten och dess sätt att arbeta. Förbundet är fullt av oerhört kunniga människor och det ska bli jätteroligt att lära sig nya saker. Det känns oerhört spännande och jag ser verkligen fram emot det, säger Emilia.

 

Vi önskar Emilia lycka till i arbetet och välkommen till Svemo!

Uppdaterad: 2018-01-23 10:54
Skribent: Anna Arnér
Epost: anna.arner@svemo.se

Första helgen i april genomfördes en träffpunkt med distrikten för att diskutera organisationsutredningen.

2017-04-11

Framgång inom en idrott mäts ofta i medaljer eller andra sportsliga framgångar. Det må vara vad allmänheten uppskattar och värderar, men för ett förbund är det andra faktorer som avgör hur väl man lyckas. Eftersom det är fakta som sällan når utanför den inre kretsen, finns det därför anledning att i denna krönika berätta om den framgångsresa som Svemo (Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet) befinner sig på.

2017-10-05

Klockan 20:00 17/4 på Kanal 5 får ni följa Jonathans historia om att vara påväg att bli elitidrottare i enduro och plötsligt kraschar som dessvärre leder till förlamning.

2017-04-17


FIM
FIM Europe
Riksidrottsförbundet
SISU
SMC
NMC
Samarbetspartner

If
Intersport
HUAros
Accessdata
KONTAKTA OSS: kansli@svemo.se 011-231080 Sprängstensgatan 2 Box 2314 600 02 Norrköping