Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet
Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet
Tillbaka Skriv ut
Vi hälsar Sandra och Olivia välkomna till Svemo!
Sandra och Olivia
Den 2/10 fick kansliet två nya kollegor vid namn Sandra och Olivia som kommer inta rollerna som koordinatorassistenter.

Sandra och Olivia kommer under sin tid på kansliet arbeta nära sportkoordinatorerna. Till en början ska de få lära sig verksamheten och sporterna för att sedan arbeta självständigt. Deras övergripande uppgift som koordinatorassistenter är att avlasta sportkoordinatorerna i sitt arbete. I deras arbetsuppgifter ingår besvara sportrelaterade frågor och vara behjälpliga med administrativa uppgifter. Detta är två mycket viktiga roller i ett väldigt brett arbetsområde.

Sandras och Olivas anställningar är tidsbegränsade till hösten 2018.

 

Sandra Altesson
Sandra har en bred erfarenhet inom administration och kundservice då hon arbetat på bl.a. Stena Recycling och Upplands motor.

- Jag har sen tidigare ett intresse och erfarenheter från sporten dragracing. Utöver detta har jag ett brett intresse för fordon.
Jag sökte tjänsten på Svemo för att det kändes spännande, jag får en möjlighet att utvecklas och tillämpa mina arbetslivserfarenheter och intresse i en tjänst. 

 

Olivia Olsson

Olivia har i sin arbetslivserfarenhet intagit rollen som butiksmedarbetare där service och ledarskap har ingått som arbetsuppgifter. Hon har bland annat jobbat på Ica och hyrt ut snöskotrar i Sälen.

- Eftersom jag är helt ny på området så känns det spännande att testa något nytt där jag kan utvecklas som administratör och lära mig Svemos alla sporter.
Jag hoppas att jag ska lära mig mycket på vägen och utvecklas som person inom både karriär- och privatlivet. Det ska bli väldigt kul att jobba inom ett nytt arbetsområde och en fin arbetsmiljö.

 

Vi hälsar Sandra och Olivia varmt välkomna till Svemo!

 

Uppdaterad: 2017-10-03 13:46
Skribent: Anna Arnér
Epost: anna.arner@svemo.se

Första helgen i april genomfördes en träffpunkt med distrikten för att diskutera organisationsutredningen.

2017-04-11

Framgång inom en idrott mäts ofta i medaljer eller andra sportsliga framgångar. Det må vara vad allmänheten uppskattar och värderar, men för ett förbund är det andra faktorer som avgör hur väl man lyckas. Eftersom det är fakta som sällan når utanför den inre kretsen, finns det därför anledning att i denna krönika berätta om den framgångsresa som Svemo (Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet) befinner sig på.

2017-10-05

Klockan 20:00 17/4 på Kanal 5 får ni följa Jonathans historia om att vara påväg att bli elitidrottare i enduro och plötsligt kraschar som dessvärre leder till förlamning.

2017-04-17


FIM
FIM Europe
Riksidrottsförbundet
SISU
SMC
NMC
Samarbetspartner

If
Intersport
HUAros
Accessdata
KONTAKTA OSS: kansli@svemo.se 011-231080 Sprängstensgatan 2 Box 2314 600 02 Norrköping