Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet
Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet
Tillbaka Skriv ut
Projektansvarig för Start2Ride Junior Roadracing/Minimoto
Star2Ride_banner
Roadracingsektionen söker en eller två personer som vill hjälpa till med projektet Start2Ride Junior Roadracing och Minimoto. Ansök senast 15 januari 2018.

Start2Ride Junior är ett projekt som ägs och drivs av Svemo Roadracingsektion sedan 2015. Barn och ungdomar mellan 6 och 16 år ska kunna prova köra motorcykel på asfaltbana, minimoto eller roadracing. När förbundets anslutna Roadracing- eller Minimoto föreningar vill anordna ett prova-på-tillfälle, kan de låna utrustning för detta via projektet Start2Ride Junior och Roadracingsektionen.

Vi letar nu efter en eller två personer som vill vara ansvarig för Start2Ride Junior. Det innebär att du är kontakten mellan Roadracingsektionen och klubben som vill låna utrustningen.


Som projektansvarig har du hand om projektets helhet. Tillsammans med våra klubbar planerar du datum för prova-på-tillfällen, så att vi kan marknadsföra en färdig kalender i början av säsongen.

Du är även stöd till klubbarna när det gäller att ta emot anmälningar och att lägga upp ett körschema med olika grupper för dagen. Du har även koll på att anmälningsavgifterna betalas in till Svemo centralt.

 

Du arbetar aktivt tillsammans med Roadracingsektionen och Svemo-anslutna klubbar för att genomföra minst sju (7) Start2Ride Junior tillfällen.

 

Du håller koll på att projektets utrustning alltid är i gott skick (motorcyklar och personlig skyddsutrustning) och meddelar till sektionen när något behöver lagas, ersättas eller kompletteras.

 

Du har även hand om all kommunikation kring projektet. Som stöd har du alltid Roadracingsektionen och Svemos kansli.

 

UPPGIFTER

 • Ansvara tillsammans med roadracingsektionen för att befintlig projekt- och kommunikationsplan för projektet följs och uppdateras inför varje ny säsong.
 • Senast i mars delge roadracingsektionen en kalender med Start2Ride-datum inför säsongen.
 • Hantera all kommunikation kring projektet, med deltagarna och arrangörer.
 • Använda och administrera befintligt anmälningssystem/rutiner för deltagare (anmälan, bekräftelsemejl till enskild deltagare, uppföljning efter genomfört tillfälle) enligt kommunikationsplanen.
 • Rapportera från varje Start2Ride Junior tillfälle till sektionen. Skriftlig rapport med några bilder som vi kan använda för att marknadsföra projektet via roadracingsektionens mediekanaler (hemsida, sociala kanaler)
  • Planera och genomföra Start2Ride Junior-tillfällen på fältet med hjälp av respektive klubb och ansvarig träningsledare för evenemanget. Samtliga kostnader/ inköp till projektet ska redovisas med kvitto (t ex ersättningsdelar, bensin, utrustning) till roadracingsektionen.
  • Kontinuerlig kontakt med arrangörer och ledare inom sporten för att kunna öka antalet prova-på-evenemang, och kunna förbättra genomförandet kontinuerligt.
  • Alla resor ska hållas inom projektets budget.
  • Ansvarig för att budget alltid följs.                                                                              

 

Begränsningar

 • Det är inte tillåtet att sprida känslig eller intern information till enskilda eller grupper utanför verksamheten.

 

Profilkläder

 • Roadracingsektionen förser projektansvarig med Svemo-profilkläder som ska bäras vid Svemo-uppdrag.

   

Ersättning

 • Roadracingsektionen står för reseersättning, boende och utgifter i samband med projektet. 

 

Intresserad? Vil vill ha din ansökan senast den 15 januari 2018. 

Du mejlar din ansökan och eventuella frågor till roadracing@svemo.se

Varmt välkommen!

 

ARC_Start2RideJunior_30SEPT2017_9

Uppdaterad: 2017-12-12 10:54
Skribent: Anja Rauch
Epost: anja.rauch@svemo.se

Nu är tävlingsdatumen för SM Roadracing 2019 klara.

2018-11-15

Roadracingsektionen tackar alla deltagare för en trevlig tillställning lördagen den 27 oktober på Kungsholmen i Stockholm.

2018-10-29

Det finns många sätt man kan hjälpa till med vårt barn- och ungdomsprojekt Start2Ride Junior 2019.

2018-10-26


FIM
FIM Europe
Riksidrottsförbundet
SISU
SMC
NMC
Grensponsor

Bike Trollhättan
Bike Performance
SurfTurf
KONTAKTA OSS: kansli@svemo.se 011-231080 Sprängstensgatan 2 Box 2314 600 02 Norrköping