Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet
Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet
Tillbaka Skriv ut
Nyheter
Huvudnyheter 

Det har omfördelats medel till projektområdet Utbilda barnledare och tränare.

 

BMK Uddevalla står i helgen som arrangör för årets 16:e VM-deltävling, där 20-talet svenska kommer till start. Ta chansen att se världseliten på Glimminge Motorstadion.

 

Svemo bjuder in alla barnledare till forum för att diskutera hur förbundet ska arbeta med barn- och ungdomsidrott i framtiden. Inbjudan har idag gått via mail till personer med barnledarlicens samt till Svemo-distrikten.

 

Lördagen den 9/9 klockan 10:00 på Järva MK Barkarbybanan arrangeras ett Memorial Race för att hedra Håkan ”Carla” Carlqvist.

 

Beslut har tagits i TK ärende 1702.

 

Samtliga klubbar som önskar arrangera någon typ statustävling under 2018 ombeds att skicka in en intresseanmälan på fastställd blankett.

 

En av Sveriges Speedwayikoner och Elit Vetlandas största förare har avlidit i en ålder av 49 år.

 

11 juni testades den ryska speedwayföraren Grigorij Laguta positivt för Meldonium vid en seriematch i Polen. Under lördagkvällen beslutade Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet (Svemo) att tillfälligt stänga av föraren i avvaktan på polska förbundets utredning.

 

En av Sveriges största Motocrossprofiler har avlidit i en ålder av 63 år.

 

Sofia Kärrå (SISU Idrottsutbildarna) har fått uppdraget att projektleda arbetet med att skapa en ny struktur för Svemos säkerhetsarbete ur ett helhetsperspektiv.

 

Svemos Disciplin- och Besvärsnämnd har den 30 juni 2017 ådömt André Blomkvist, Hörby MCK, avstängning under en period om tre (3) månader för brott mot RF:s stadgar 14 kap. 2 § 7 p. och 14 p. i samband med SM deltävling 1 i motocross på Borås Motorstadion den 30 april 2017.

 

Riksidrottsgymnasiet i Tibro är och har länge varit, en viktig del av Svemos elitverksamhet. Genom åren har skolan fostrat många talanger och fått dem att förstå vad som krävs för att lyckas i sporten.

 

Svemo styrelse har haft sitt femte möte för året. Bland annat togs en ny IT-strategi, som är ett vägledande dokument för förbundets IT-arbete.

 

Nu är ansökningen till Topp & Talang stängd!

 

Beslut har tagits i TK-ärende 1701

 

Sommaren närmar sig och kanslipersonalen börjar snart gå på sin ledighet. I bilden nedan finner ni sommarens schema för kanslipersonalen.

 

En av våra klubbar har blivit utsatt för bedrägeriförsök via email.

 

Svemo har fått en ny medarbetare på kansliet, Henrik Esting som kommer inta rollen som Utbildningssamordnare. En mycket viktig roll i ett brett arbetsområde. Henrik kommer bland annat arbeta med utbildningsmaterial och framtagningen av en utbildningsplattform.

 

2011 hade vi ett historiskt olycksår med flera dödsfall och ett stort antal allvarliga skador. Som följd så gjordes en mängd insatser och arbete med säkerhetsfrågor och antalet olycksfall sjönk under åren 2012-2014, för att sedan börja öka igen. Vi behöver nu göra ett ”omtag” i säkerhetsarbetet och det togs vi beslut om på förbundsmötet 2016, där det uppmanades att alla har ett ansvar.

 

I veckan har klubbar som inte betalt årsavgift och /eller skickat föreningsrapport i IdrottOnline fått en påminnelse via brev till klubbadressen.

 

Nu har den andra leveransen av sjukvårdsväskorna gått ut till Svemoanslutna klubbar.

 

Gällande organisationsutredningen har styrelsen tagit del av samtliga distriktsrapporter och svar på förslagen i organisationsutredningen. Läs styrelsens beslut kring detta och mycket mer i protokoll nr 4 2017.

 

En ny film ligger uppe på Svemos Youtube-kanal! Se vår informationsfilm om elitsatsningen Topp & Talang.

 

Svemo har lanserat en ny plattform som heter Svemoplay där ni har möjligheten att både se livesändningar och sammandrag från våra tävlingar.

 

Läkemedel, kosttillskott och energidrycker kan alla innehålla förbjudna substanser och därmed vara doping

 

Svemo gör en satsning på en efterlängtad och lite bort glömd sport, Minicross (f.d Fiddy). Målet med Minicross är att skapa en stabil och organiserad verksamhet under Svemo.

 

Svemo har infört rutiner för media-ackreditering till alla Svemos nationella/internationella arrangemang/tävlingar. Man kan ansöka om antingen årligt (kalenderår) media-pass via Svemo eller ackreditera sig för specifika tävlingar hos arrangören. Genom media-ackreditering kan press, fotografer och journalister, få tillträde till Svemos arrangemang/tävlingar.

 

På torsdag kväll 27/4 klockan 18:30 på Barnkanalen i Lilla Sportspegeln får ni se ett reportage om motocross med motocrossföraren Sophia Hedenstrand.

 

Vi närmar oss SM-veckan sommar och nu finns information att ta del utav.

 

Klockan 20:00 17/4 på Kanal 5 får ni följa Jonathans historia om att vara påväg att bli elitidrottare i enduro och plötsligt kraschar som dessvärre leder till förlamning.

 

Svemos utvecklingsplan för Idrottslyftet 2016-2019 finns nu att läsa på hemsidan.

 

Första helgen i april genomfördes en träffpunkt med distrikten för att diskutera organisationsutredningen.

 

I styrelsens protokoll från möte nr 3 2017 kan ni bland annat läsa om ny sammansättning av en del kommittéer.

 

Nu är det dags att ansöka om RF:s och Svenska Spels elitidrottsstipendium.

 

Bli medlem i Club INTERSPORT och samla bonuspoäng så kan vi tillsammans bidra till din sportsliga utveckling.

 

Älvbygdens MK utökar sin verksamhet med extra tillståndstider för elmotorcyklar på sin endurobana. För att fira detta bjöd man in kommunalpolitiker, Svemo, företag och press till sin fina endurobana i Kollanda för en premiäröppning lördagen 25:e mars 2017.

 

Idrottslyftets ansökningstid börjar gå mot sitt slut för projektområdena Ökad tillgänglighet till anläggningar/banor och området Verksamhetsutveckling inom föreningen. Sista ansökan är den 31/3.

 

Kanslipersonalen har under några dagar besökt det franska förbundet FFM för att byta erfarenheter och lärdomar.

 

Nu är det hög tid att föreslå kandidater för årets HugoLevinPris det årliga priset till svensk idrott till unga framstående idrottsledare och idrottsorganisatörer för utmärkt engagemang och stort ledarskap till svensk idrotts bästa.

 

Svemo styrelse har haft sitt andra styrelsemöte för året. Läs bland annat om styrelsens syn på barn- och ungdomsverksamheten i Svemo.

 

Mellan den 23-27 mars (torsdag-måndag) är större delen av kanslipersonalen på utbildning och kommer därmed inte vara kontaktbara per telefon eller mail.

 

Svemo tar fram en ny informations-, marknadsförings-, utbildningsfilm tillsammans med producentbolaget Lavette film i Norrköping. Samma bolag som tog fram ”Svemo-trailern”.

 

SMC har gått med i Svemo och deras medlemmar får nu ett email från IdrottOnline om att de är medlemmar i IdrottOnline. Artikeln i denna nyhetsuppdatering är hämtad från SMC och förklarar vad som har hänt.

 

Nu kan Svemo-klubbar boka en dag där barn och ungdomar får prova på Motocross. Ni som vill prova på Motocross behöver endast ta er till anläggningen och där står allt redo för er!

 

Idag, onsdagen den 8 mars, är det den internationella kvinnodagen och vi på Svemo vill passa på att uppmärksamma alla fantastiska flickor och kvinnor som är medlemmar hos Svemo.

 

Valberedningen har i uppdrag att inhämta förslag på personer lämpliga att ingå i kommittéer och nämnder. Alla är välkomna med förslag och synpunkter.

 

Isracinglegendaren Per-Olof ”Posa” Serenius tävlar i årets säsong av Mästarnas Mästare.

 

Upptäck Europa med motorcykel och hitta dina smultronställen längs resvägen.

 

Det är viktigt att ni som licensierade förare fyller i uppgifter om närmast anhörig i TA-systemet.

 

Till alla våra anslutna klubbar - nu finns det en möjlighet att komplettera klubbens sjukvårdsutrustning.

 

Sport Campus Sweden är Sveriges ledande stöd för idrottare som satsar på dubbla karriärer, dvs. elit...

 

Vi har lagt 2016 till handlingarna och det har på många sätt varit ett fantastiskt år för Svemo! Vi ...

 

Nu har Svemo öppnat ansökningsformuläret för föreningarna att söka bidrag från något av våra 4 proje...

 

Svemo styrelse har haft sitt första möte 2017. Läs i protokollet blanda annat att SMC nu officiellt ...

 

Riksidrottsförbundet (RF) säger ja till Sveriges MotorCyklister (SMC) och deras ansökan till Svenska...

 

Nu kan du följa Svemo på Instagram.

 

Nu finns Svemo på YouTube och har öppnat kanalen med en nyproducerad introduktionsfilm.

 

Fr o m höstterminen 2017 kommer Motocrossgymnasiet i Tibro att flyttas till Gymnasium Skövde och sam...

 

Riksidrottsförbundet uppdaterade igår 17 januari IdrottOnline och det har medfört problem för vissa ...

 

Om du eller din klubb upplever problem med Svemo TA så kan det bero på systemförändringar som uppsto...

 

Tisdagen den 17:e januari genomför Riksidrottsförbundet förändringar i sitt system ”IdrottOnline”. ...

 

Den 30 januari – 5 februari samlar vi mästarna i Söderhamn då det är återigen dags för SM-veckan vin...

 

ProvaPå-licenser för år 2017 går nu att köpa.

 

Jobba hos oss!

2017-01-01

Teamet på förbundets kansli ska förstärkas med en utbildningskoordinator!

 
Grupp 
mxgp

Uppladdning inför VM/EM Uddevalla

2017-08-18 (Motocross)

Förbundscoach stöttar förarna vid Sveriges Grand Prix

 

Nu kan du nominera/rösta på dem i Minimoto/MiniGP-kollektivet som förtjänar lite extra uppskattning för sin insats under säsongen!

 

Den 9 september är det dags för årets prisutdelningsfest Roadracing i Linköping, direkt i anslutning till årets SM- och Cup-finalerna.

 

En till adjungerad för Minimoto

2017-08-18 (Minimoto)

Roadracing/Minimoto-sektionen hälsar Robert Wallberg välkommen som adjungerad i Minimoto.

 

Den 18 - 20 augusti är det dags för Christoffer Bergman att köra sitt första race i årets Supersport VM med sitt team CIA Landlord Insurance Honda.

 
SM-delt5-Elowson-RaceMagazine2017

Elowson vann hemmatävlingen

2017-08-17 (Enduro)

Ingen hade något att sätta emot Albin Elowson som för andra året i rad körde hem en SM–tävling på hemmaplan. Och bakom fick regerande mästaren Joakim Ljunggren kriga hårt för att hålla unga namnen Grelsson bakom sig. I Dam–SM tog Hanna Berzelius hem segern. Men inte utan problem.

 

Rapport från Junior Dragbike Camp

2017-08-17 (Dragracing)

Första Junior Dragbike Camp arrangerades 15 - 18 juni under NM Dragbike-premiären på Tierp Arena.

 

Nytt protokoll

2017-08-15 (Motocross)

Motocrossektionens 7:e möte för året genomfördes måndagen den 14 augusti.

 

Den 19 - 20 augusti är det dags för SM i Roadracing i Falkenberg.

 

Ansök om RM Minimoto 2018

2017-08-14 (Minimoto)

Arrangörer i Minimoto bes att skicka in sin ansökan om RM Minimoto 2018 senast den 31 augusti.

 

Den 12 augusti körde Falkenbergs MK ett heldagsevenemang med Start2Ride Junior med fler än 30 deltagare.

 
Logokollage

Dags för NM-finalerna 2018!

2017-08-14 (Dragracing)

Den 24 - 27 augusti är det dags för final i NM Dragracing på Tierp Arena. Missa inte en fartfylld helg med Nordens och världens snabbaste motorcyklar!

 

En vecka efter det första tillfället var det den 9 augusti dags igen att prova köra på banan.

 

SHRA Karlskoga anläggning. Karlskoga Flygfält har miljöcertifierats.

 

Svemo Endurosektion söker nu arrangörer till 2018 års deltävlingar i USM samt SM/JSM/VRM/Dam enduro.

 

Nytt protokoll Track Racing

2017-08-08 (Speedway)

Nu finns protokoll nr 5 att läsa

 
Linus2

EM i Italien Lazzate

2017-08-07 (Trial)

Linus Almtén blev åtta i European Youth Championship, men kunde ändå säkra silvermedaljen totalt efter franske Hugo Defrese. På tredje plats kom Mats Nilsen, Norge. I klassen Youth Inter kom Linus Sandberg på elfte plats och Max Sundberg blev sjuttonde.

 

Den 2 augusti har Falkenbergs MK under ledning av Magnus Mossberg haft sitt första tillfälle med projektet Start2Ride Junior.

 

Är du kreativ och duktig på att ta fram design för åktröjor? Nu finns det en chans att just din design kan synas världen över. Var med i tävlingen och lämna ditt förslag till Svemo - senast den 31 augusti 2017!

 

Statustävlingar 2018

2017-08-04 (Nedre Norra distriktet)

Önskar din klubb arrangera en statustävling 2018?

 

Styrelseprotokoll

2017-08-04 (Nedre Norra distriktet)

Styrelseprotokollen finns att läsa på hemsidan.

 

Nytt protokoll i Dragracing

2017-08-01 (Dragracing)

Den 29 juli höll dragracingsektionen sitt sjunde möte för i år.

 

Nu går det att anmäla sig till säsongens kommande tävlingar i Trial SM, Trial LAG SM och Trail SM 40+.

 
NoelNilsson_Foto Gatedrop

Junior-VM silver till Noel Nilsson

2017-07-31 (Motocross)

Vid helgens JVM i Estländska Tartu, körde Noel in på sammanlagd 2:a plats i 85cc-klassen, efter heatplaceringarna 2:a - 2:a.

 

Svenska rekord i Pro Twin Bike

2017-07-31 (Dragracing)

Stefan Gärdskog och Christian Carlsson står för årets rekord i SM-klassen Pro Twin Bike.

 

Information ang. utbildningar

2017-07-29 (Västra distriktet)

Information till er som tänkt gå Barnledarutbildning och Tränare nivå 1.

 

Förare som erhåller wildcard vid sista deltävlingen i J-SM alt Sverige cupen har möjlighet använda det vid SM i Västerås 26-27/8 eller vid första SM deltävlingen 2018.

 

Nytt protokoll i Motocross

2017-07-21 (Motocross)

Motocrossektionens 6:e möte för året genomfördes måndagen den 10 juli.

 
IMG_1572

Rapport från utvecklingsgruppen-mx

2017-07-21 (Västra distriktet)

Denna gång (11/7) samlas vi i Örebro som ställt sin anläggning till förfogande. De har även varit vänliga att koppla upp sitt transpondersystem så vi kan köra tidsträning. Örebro hade även en representant på plats hela dagen som höll kiosken öppen och skötte bevattningen, och det var behövligt för Örebro bjöd på strålande solsken hela dagen.

 

Förbundscoach Jonte Engdahl har tagit ut 5 förare inför Lag VM i England 30/9-1/10.

 
SM Varberg Ken Bengtsson

Händelserikt SM i Varberg

2017-07-18 (Motocross)

Årets femte SM-deltävling, tillika årets nordiska mästerskap, kördes på anrika Annebergsbanan hos Varbergs MK, som i år förövrigt fyller 90 år som klubb. Skiftande väder och mycket händelserika heat gör tävlingen minnesvärd.

 

Gunnar Lundberg Cup är en nationell individuell Speedway tävling för förare som kör 85cc och fyller högst 14 år under innevarande säsong.

 

Trial har genomfört en samling/träningsläger för juniorerna i Ale

 

Förarutbildning

2017-07-10 (Roadracing)

Norra Roadracingsällskapet kommer att hålla i en förarutbildning på Midlanda flygplats/Mittsverigebanan 2-3 september.

 

Sverige knep på lördagskvällen silvermedaljen i Lag-VM speedway i Polska Leszno.

 
IMG_0641

Sm-guld i Backe Solo och Sidvagn

2017-07-07 (Isbana/Backe)

I en fartfylld och het sommardag i Borås delades SM-guld ut i Backe Solo och Sidvagn.

 

Anmälan Start2Ride Falkenberg

2017-07-06 (Roadracing)

Vill du prova på Roadracing? Läs mer och anmäl dig!

 

Varbergs MK har i samråd med Svemo Motocrossektion beslutat ta bort 85cc vid tävlingen i Varberg 14-15/7 p.g.a få deltagare i denna klass.

 

Den 2/7 tog Pontus Jönsson sitt andra SM-guld i Motocross Sprint på Borås Motorstadion i samband med SM-veckan i Borås.

 

Nytt protokoll Track Racing

2017-07-04 (Speedway)

Nu finns protokoll nr 4 för perioden 1/6 - 30/6 publicerat

 

I en stekhet sommardag den 1/7 genomfördes en strålande stekhet SM tävling i Superenduro i Borås.

 

Anmälan NM 2017

2017-06-30 (Trial)

I år kommer Nordiska Mästerskapen att köras i Fredrikstad, Norge 12-13 augusti. Den individuella tävlingen körs under lördagen och lagtävlingen dagen efter.

 

Utbildningskommittén har haft sitt andra möte för året.

 

På lördag den 1/7 är det dags för årets Superenduro SM. Som vanligt körs den i samband med SM Veckan och i år är det Borås som är värd för denna gigantiska idrottsfest.

 

Ansökan SM 2018

2017-06-26 (Trial)

Klubbar som önskar arrangera en SM-deltävling under 2018 ombeds att skicka in en intresseanmälan på fastställd blankett senast 31 augusti 2017.

 

Har du ingen möjlighet att åka till Avesta på fredag för att se Junior SM Finalen i Speedway? Då ska du gå in och registrera dig på Svemoplay. För vi kommer livesända hela finalen från Junior SM i Speedway från Avesta på Svemoplay.

 

Regelförtydligande

2017-06-22 (Motocross)

Gulflagg samt 50cc

 
womencamp2

Svemo Women MX Camp 2017

2017-06-22 (Motocross)

Vi har glädjen att meddela att Svemo Women Motcross Camp genomföras vid två tillfälle under 2017: 12-13 juli - Örebro MK och 12-13 augusti - Älvbygdens MK (I samarbete med Älvbygdens MKs – MX Girls Camp)

 

Nytt protokoll i Roadracing

2017-06-22 (Roadracing)

Den 17 juni var det dags för sektionsmötet med Roadracingsektionen.

 

Den 21 - 23 juli är det dags för Swedish TT med Anderstorp Racing Club.

 

Succé för svenska förare i EM.

2017-06-19 (Motocross)

Rapport från EM Women/EM 85cc Schwedt, Tyskland

 

SM i Årsunda slår det mesta

2017-06-19 (Motocross)

Årets fjärde SM-deltävling i motocross blev något utöver det vanliga, AMF Årsunda bjöd på en suverän...

 

Nytt protokoll i Motocross

2017-06-19 (Motocross)

Motocrossektionens 5:e möte för året genomfördes måndagen den 12 juni.

 

Snöskotersektionen söker nu arrangörer som vill arrangera SM tävlingar i Nordiskt Mästerskap, Skote...

 

Forum Hösten/Vintern 2017

2017-06-15 (Södra distriktet)

Välkomna Hösten/Vinterns Forum 2017

 

Onsdag 28 juni, kl.16-20

 

Anmälan till årets SM Motocross Sprint som avgörs på Borås Motorstadion under SM Veckan i Borås den ...

 

Elowson tillbaka högst upp

2017-06-14 (Enduro)

När Joakim Ljunggren fått en halvminut på det första varvet var det nog många som trodde att margina...

 

Sektionsavgifterna

2017-06-13 (Nedre Norra distriktet)

Under sommaren kommer fakturorna skickas ut med 2017 års sektionsavgifter. Sista betalningsdag komm...

 

SM-final Speedway 2017

2017-06-13 (Speedway)

Startlistan till 2017 års SM final är nu lottad.

 

Junior SM-final i Speedway 2017

2017-06-13 (Speedway)

Startlistan till 2017 års Junior SM final är nu nominerad och lottad.

 

Ungdoms SM-final i Speedway 2017

2017-06-13 (Speedway)

Startlistan till 2017 års Ungdoms SM final är nu lottad.

 

Nytt protokoll i Dragracing

2017-06-13 (Dragracing)

Kvällen den 12 juni var det dags för dragracingsektionens möte.

 

Endurosektionen har beslutat ändra i SR Enduro 9.5.1 avseende maskinklasser Guldhjälm.

 

Svemo Endurosektion bjuder in till Endurons Dag. Seminariet riktar sig till motionärer och kommer at...

 

Resultat SM och RM

2017-06-09 (Dragracing)

Nu finns det resultat från första tävlingen i SM Pro Twin Bike och RM Juniorbike publicerat.

 

Nu får farmor, morfar och alla andra som inte har möjlighet att komma till Barkarby Motorstadion möj...

 

Ulricehamns MK bjöd på en fin tävling när den tredje rundan av årets MXSM avgjordes. I 125 U17 tog I...

 

Säkerhet

2017-06-02 (Nedre Norra distriktet)

Den 22 april var det ett säkerhetsmöte centralt och på onsdagens styrelsemöte i Nedre Norra redovisa...

 

Lagen till årets ISDE

2017-06-02 (Enduro)

Lagen till årets I.S.D.E. är nu uttagna. Inriktningen från Endurosektionens inför året var att vi sk...

 

Nytt protokoll Track Racing

2017-06-01 (Speedway)

Nu finns protokoll nr 3 för perioden 1/3-31/5 publicerat

 

Nytt protokoll i Dragracing

2017-06-01 (Dragracing)

Den 8:e maj var det dags för möte med dragracingsektionen.

 

VMF har bytt kontonummer

2017-05-31 (Västra distriktet)

Västra Motorcykelförbundet har tagit bort sitt Plusgirokonto och skaffat ett Bankgiro istället.

 

Mälarfräsen som arrangeras på Åland 3-4 juni är ej sanktionerad av Svemo.

 

För andra året i rad har Track Racingsektionen tyvärr varit tvungna att besluta om att ställa in Jun...

 

Startlistan för Speedway Youth Gold Trophy kval 2 i Gislaved den 6 juni är nu lottad

 

Kvalen till årets Ungdoms SM Final körs i Linköping kl. 11:00 och i Örebro kl. 13:00, lördagen den 1...

 

SM kval i Speedway 2017

2017-05-30 (Speedway)

Kvalet till årets SM Final körs i år i Hallstavik onsdag den 7 juni kl. 19:00. Reservdag är fredag d...

 

Han ledde visserligen redan efter det första provet. Men när tre av fyra varv var körda hade Joakim ...

 

Protokoll nr 3 enduro

2017-05-24 (Enduro)

Endurosektionen har haft årets tredje möte. I protokollet kan du bl.a. läsa om ISDE 2017 och SR 2017...

 

Finalarrangör sökes

2017-05-23 (Enduro)

Tyvärr har finalarrangörerna i både SM och USM drabbats av markproblem och kommer ej kunna genomföra...

 

Enligt sektionsbeslut den 22 maj, förtydligas regel 6.7.6 angående slutresultat i aktuell SR Roadrac...

 

Miljökommittén har haft telefonmöte den 15/5.

 

SM-rapport deltävling 2

2017-05-16 (Enduro)

Så såg det ut som vanligt igen. När Falköpings MK körde årets andra deltävling i Knobby Swedish Endu...

 

Så stod han ändå där som segrare till slut. Joakim Ljunggren. Albin Elowson utmanade till en början ...

 

Uppsala MK bjöd på en suveränt preparerad bana och även hela området hade fått en snygg uppfräschnin...

 

Ljudmätarutbildning

2017-05-16 (Nedre Norra distriktet)

Välkomna på utbildning i Ljudmätning den 27/5 mellan kl 08.00-10.00 i Bollnäs MK klubbstuga, vid Eri...

 

Följ Allsvenskan i Speedway.

2017-05-15 (Speedway)

Nu kan du följa Allsvenskan i Speedway var du vill och när du vill.

 

Nytt inom Enduro

2017-05-14 (Nedre Norra distriktet)

Klicka in på Enduro och Enduro 2017 för att ta del av det senaste nyheterna. Nu ligger inbjudan och...

 

I helgen avgörs den första SM-deltävlingen av åtta i Falköping. Anders Eriksson har provkört ett av ...

 

Speedgroup och F.U.N.N. projektet bjuder tillsammans med Tierp Arena/NDRS Motorclub och Nordic Motor...

 

Kvällen den 4 maj var det dags för Roadracing-sektionens tredje möte för i år.

 

Statustävlingar Motocross

2017-05-11 (Motocross)

Förtydligande gällande rutin för tidskvalificering med transponder

 

Nya protokoll Motocross

2017-05-11 (Motocross)

Möte nr.3 och nr.4

 

Förtydligande däck A2

2017-05-10 (Roadracing)

Grevens motorcykeldelar kommer inte att vara på plats under SM-evenemang i år, servicen erbjuds istä...

 

Svemo lanserar Roadracing.se

2017-05-10 (Roadracing)

Med Roadracing.se har Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet Svemo skapat en webbplats där alla ...

 

Anmälan till SM deltävling 3 hos Finspongs TC den 4 juni är öppen

 

Utbildning

2017-05-09 (Södra distriktet)

Utbildning Södra distriktet Hösten 2017

 

Kvällen den 8 maj var det dags för årets första evenemang med Start2Ride Junior och prova på Roadrac...

 

Till helgen är det dags för årets första helg i Knobby Swedish Enduro Championship. Och vi rivstarta...

 

Första helgen i april genomfördes en träffpunkt med distrikten för att diskutera organisationsutredningen.

2017-04-11

Klockan 20:00 17/4 på Kanal 5 får ni följa Jonathans historia om att vara påväg att bli elitidrottare i enduro och plötsligt kraschar som dessvärre leder till förlamning.

2017-04-17

I styrelsens protokoll från möte nr 3 2017 kan ni bland annat läsa om ny sammansättning av en del kommittéer.

2017-04-06


FIM
FIM Europe
Riksidrottsförbundet
SISU
SMC
NMC
Samarbetspartner

If
Intersport
HUAros
Accessdata
KONTAKTA OSS: kansli@svemo.se 011-231080 Sprängstensgatan 2 Box 2314 600 02 Norrköping