Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet
Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet
Tillbaka Skriv ut
Ny betalningsrutin
TA-knapp till hemsida
Betalningsrutiner för tävlingstillstånd, banlicenser och funktionärslicenser är ändrade och finns numera i Svemo TA. Det skickas inte längre ut via brev till klubben utan ett betalningsunderlag skapas i Svemo TA som klubbadministratören (Administratör TA), kommer åt.

Förändringen innebär en snabbare hantering och ökad service. Klubbens IdrottOnline-ansvarige kan tilldela andra personer i föreningen olika roller, inklusive rollen Administratör TA. Detta görs i klubbens medlemsregister i IdrottOnline Klubb.

Vi rekommenderar att klubben skaffar Internetbank (SEB, Swedbank eller Nordea) för betalning av fakturor via Svemo TA. Det går även att betala med betalkort.

För tillfället så är det endast Swedbank som hanterar inloggning med ett organisationskonto, så om ni inte redan har internetbank så föreslår vi att ni väljer just Swedbank för att kunna betala via bank.

 

Ladda ner manual för betalning via Svemo TA >>

Uppdaterad: 2014-03-25 14:55
Skribent: Stefan Lang
Epost: stefan.lang@svemo.se

Första helgen i april genomfördes en träffpunkt med distrikten för att diskutera organisationsutredningen.

2017-04-11

Framgång inom en idrott mäts ofta i medaljer eller andra sportsliga framgångar. Det må vara vad allmänheten uppskattar och värderar, men för ett förbund är det andra faktorer som avgör hur väl man lyckas. Eftersom det är fakta som sällan når utanför den inre kretsen, finns det därför anledning att i denna krönika berätta om den framgångsresa som Svemo (Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet) befinner sig på.

2017-10-05

Klockan 20:00 17/4 på Kanal 5 får ni följa Jonathans historia om att vara påväg att bli elitidrottare i enduro och plötsligt kraschar som dessvärre leder till förlamning.

2017-04-17


FIM
FIM Europe
Riksidrottsförbundet
SISU
SMC
NMC
Samarbetspartner

If
Intersport
HUAros
Accessdata
KONTAKTA OSS: kansli@svemo.se 011-231080 Sprängstensgatan 2 Box 2314 600 02 Norrköping