Meny

Nyheter

Startsida

Projektledare tillväxtprojekt snöskoter i Norrbotten

 Är du en snöskoterintresserad projektledare med erfarenhet av evenemang? Ja då är detta jobbet för dig!

 

Ansök senast: 2017-11-24

 

Norrbottens idrottsförbund / SISU idrottsutbildarna Norrbotten
Idrottskonsulent, utbildning och undervisning

 

SISU Idrottsutbildarna söker nu en projektledare tillika idrottskonsulent som vill utveckla snöskotersporten och arbeta med evenemangsutveckling i Norrbotten. Tjänsten utgår från Luleå och är på heltid.

 

Som projektledare kommer du att jobba med utveckling av tävlingsarrangemang och evenemang. Du kommer även ha fokus på att öka antalet anslutna klubbar, förare och medlemmar inom snöskoterverksamheten i länet. Du kommer att arbeta i mycket nära samarbete med Svemos snöskotersektion. Som idrottskonsulent arbetar du med föreningsutveckling och med att marknadsföra, planera och initiera utbildningsverksamhet. Du har daglig kontakt med länets föreningar och din arbetsmiljö växlar mellan klubbstugan, utbildningslokalen och snöskoterspåret. 

 

Hos SISU Idrottsutbildarna ingår du i ett team av konsulenter, där självständigt arbete kompletteras med gemensamma aktiviteter och möten i teamet. Arbetet innebär en stor del uppsökande verksamhet hos idrottsföreningar vilket innebär att kvälls- och helgarbete är relativt omfattande.

 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter: 

 • Att initiera och starta upp bildnings-och utbildningsverksamhet med fokus på föreningskunskap.
 • Att besöka de motorsportsföreningar som ej är med i Svemo eller annat SF för att informera om de fördelar som finns i ett medlemskap i idrottsrörelsen.
 • Att utveckla nya tävlingsformer som riktar sig till bredd/motions- och ungdomsförare.
 • Att förbättra samarbetet med andra organisationer i syfte att tillvarata snöskoterklubbarnas behov av hjälp med ledutveckling, turism och förarbevisutbildning.
 • Att utveckla och tillgängliggöra Svemos utbildningsmaterial.
 • Att utveckla föreningarna så att de blir än bättre på att genomföra arrangemang/evenemang inom distriktet.

 

Dina egenskaper: 

 • Du har kommunikativ förmåga och kan uttrycka dig väl i tal och skrift (även på engelska).
 • Du kan arbeta självständigt, är drivande och har god administrativ förmåga.
 • Du har hög social kompetens.

 

Vi värdesätter särskilt följande för dig som söker tjänsten: 

 • Kunskap om och engagemang för snöskotersporten, även tävlingsverksamheten.
 • Kunskap och erfarenhet om arrangemang och evenemang och vad de bidrar med till såväl föreningen som samhället.
 • Intresse för att arbeta med lärande processer.
 • Kunskap om idrottsrörelsen i allmänhet och idrottslivet i Norrbotten i synnerhet.

 

Om tjänsten:

 • Arbetet utförs i hela Norrbotten och ställer därför krav på att du har B-körkort.
 • Arbetsplats: SISU Norrbotten har kontor i Luleå, Piteå och Gällivare.
 • Tillträde enligt överenskommelse.
 • Tjänsten är visstidsanställning/projektanställning på 2 år (ev förlängning) och provanställning på 6 månader tillämpas. Tjänstgöringsgraden är heltid.
 • Den viktigaste målgruppen för denna satsning är ideella, varför en del av arbetet utförs på obekväma tider. Vi tillämpar oreglerad arbetstid.

 

Verkar det som en intressant utmaning? Skicka in ditt CV samt ett kort personligt brev där du motiverar dina tre huvudkvaliteter kopplat till vad denna tjänst kräver. Ange gärna löneanspråk. Vi kontaktar sökande löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, som är den 24 november.

 

För frågor om tjänsten kontakta verksamhetsledare:

 

Petra Mörtsjö, tfn 070-686 80 92, petra.mortsjo@sisuidrottsutbildarna.se 

 

Kontaktperson SVEMO: Per Westling 070-262 81 70, per.westling@svemo.se

 

Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet- Svemo är det idrottsförbund som samlar alla som vill träna och tävla med motorcykel och snöskoter. Förbundets kansli är placerat i Norrköping och har idag 150 000 medlemmar och över 20 000 aktiva förare i följande verksamhetsgrenar: Dragracing MC/Snöskoter, Enduro, Flat track, Isbana/Backe, Isracing, Minimoto, Motocross, Roadracing, Snöskoter, Speedway, Supermoto och Trial.

 

Läs mer på www.svemo.se

 

 

På SISU Idrottsutbildarna och Norrbottens Idrottsförbunds kontor i Luleå, Piteå och Gällivare arbetar cirka 20 medarbetare.

 

Läs mer om SISU Idrottsutbildarna här:

www.sisuidrottsutbildarna.se/norrbotten

Norrbottens idrottsförbund (DF) och SISU Idrottsutbildarnas Norrbotten (SISU-d) utgör tillsammans och var för sig Riksidrottsförbundets och Studieförbundet SISU Idrottsutbildarnas regionala och lokala organisationsled med främsta uppgift att stödja SF/MO regionalt och lokalt. Alla landets idrottsföreningar ska ha tillgång till ett likvärdigt och anpassat stöd oavsett idrott och geografisk hemvist. Vår huvudsakliga uppgift kan sammanfattas i att företräda, leda och stödja samt att bilda och utbilda inom föreningsidrotten. Vi skapar förutsättningar för vårt distrikts idrotter att nå svensk idrotts gemensamma vision. Svensk idrott – världens bästa!

Läs mer om oss här:
http://www.rf.se/Distrikt/norrbottensidrottsforbund/ 

 

Senast ändrad: 2017-11-14 10:44 av Anna Arnér