Meny

Nyheter

Startsida

Förändringar i licenssystem

Svemo har nu ändrat i licenssystemet för att minska den fysiska brickhantering och övergå till licenser i digital form och under hösten har arbete gjorts för att Svemo TA ska ha utökat stöd för digitala licenser samt beställning av licensbricka om så önskas.

Bakgrunden till detta är för att minska administrationen och göra licenserna mer tillgängliga för alla i alla sammanhang förutsatt att föraren har giltigt legitimation. 

 

Förändringen påverkar alla förare som tävlar eller tränar inom Sveriges gränser. Alla de förare som köper en licens av internationell karaktär kommer att få en licensbricka hemskickad på den postadress som finns registrerad i IdrottOnline.Alla personer som har funktionärslicens påverkas heller inte av detta och bricka kommer att skickas som tidigare.

 

När utökning av licensbrickorna skapades i Svemo TA så gjorde vi ett tillägg att alla som avser att tävla nationellt får möjligheten att fylla i en tillfällig leveransadress för licensbrickan som beställs. För dig med internationell licens som vill ändra leveransadressen så kan du logga in och göra det i IdrottOnline.

 

När Svemo TA eller kansliet lägger upp en licens i din varukorg och du önskar en licensbricka så måste du nu aktivt beställa en bricka.

 

Manual för dig fått en licens upplagd i systemet:

Jag vill ha en licensbricka

 

Manual för dig som själv väljer en licens:

Jag vill köpa licens

 

Vid frågor om förändringarna i Svemo TA, var god kontakta support@svemo.se

Senast ändrad: 2018-02-19 13:22 av John Lundberg