Meny

Nyheter

Startsida

Vi hälsar Emilia varmt välkommen till Svemo

 Den 18/1 fick kansliet en ny kollega vid namn Emilia Olsson som kommer inta rollen som koordinatorassistent.

Emilia kommer under sin tid på kansliet arbeta nära sportkoordinatorerna. Till en början ska hon få lära sig verksamheten och sporterna för att sedan arbeta självständigt. Hennes övergripande uppgift som koordinatorassistenter är att avlasta sportkoordinatorerna i sitt arbete. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att besvara sportrelaterade frågor och vara behjälplig med administrativa uppgifter. Detta är en mycket viktig roll i ett väldigt brett arbetsområde.

Emilias anställning är tidsbegränsad till januari 2019.

 
Emilia har tidigare arbetat som barnskötare i Kvillinge, både som vikarie och som extraresurs. Hon har även arbetat på Postnord och på Kolmårdens djurpark under tiden hon studerat idrott på universitetet i Växjö.

 

-          Min relation till Svemo är inte direkt kopplat till att jag själv utövat någon av sporterna mer än att jag körde lite motocross under en kort period som yngre. Den främsta anledningen till att jag sökt mig till Svemo är nog snarare min stora förälskelse till all typ av motorsport.

Mina förväntningar gällande min nya roll på Svemo är höga på grund av att jag har velat det här väldigt länge. Jag ser fram emot att få utvecklas parallellt med förbundet och ta del av verksamheten och dess sätt att arbeta. Förbundet är fullt av oerhört kunniga människor och det ska bli jätteroligt att lära sig nya saker. Det känns oerhört spännande och jag ser verkligen fram emot det, säger Emilia.

 

Vi önskar Emilia lycka till i arbetet och välkommen till Svemo!

Senast ändrad: 2018-01-23 10:54 av Anna Arnér