Hem / Nyheter / Motocross / Jonte Engdahl lämnar sitt uppdrag som förbundskapten!

Jonte Engdahl lämnar sitt uppdrag som förbundskapten!

Svemo motocross tackar Jonte Engdahl för de åtta åren och för ett bra samarbete. Vi hoppas att han kommer ha möjlighet att vara delaktig i Svensk motocross även i framtiden. Tack för ett bra samarbete och ditt engagemang för Svensk motocross.                                                                                                                         
/Tommy Allansson     

Tack för mig!   

Jonte Engdahl 3.png

Dags att föra stafettpinnen vidare. 2014 Kegums var första Lag VM jag hade äran att få vara med på och det var väldigt nära succé. Långt in i heatet så var vi på en 5e plats totalt men det grusades av en vurpa, men vi hade ett otroligt stöd från svenska supportrarna som gjorde att man längtade redan till nästa års BATTLE! Jag vill tacka Svemo med Tommy Allansson som närmsta kontakt och även alla andra som bidraget till att vi som Team kunna genomfört Lag VM med bästa tänkbara förutsättningar. Inte minst min vapendragare Jonas Wing som jag delat många tankar med runt lag- och spårval med mera. Tack Jonas!

Det har varit otroligt roligt att få jobba med förarna runt Lag VM och som kämpat väl vid varje tillfälle. Vi har inte haft den riktiga turen för att nå ett riktigt toppresultat men så är sporten. Tack till alla förare som har bidragit till mycket svett-glädje och många skratt. Det häftigaste Lag VM som jag har varit med om var i Frankrike, Ernes. Ingen annan tävling kan mäta sig med den tävlingen som var helt AMAZING med en otrolig puls genom hela Lag VM!

På grund av många andra utmaningar i livet och med många växande företag så blir tiden som är över mindre och mindre. Vi vann aldrig LAG VM men var alltid snabbast mellan bana och Hotell! Tack alla hyrbilsföretag och de skattepengar som jag bidragit till i alla olika länder. (OBS  jag betalade böterna själv).

 

Tack ännu en gång! FULLT ÖS SVERIGES MOTOCROSS

GO FOR IT  

/Jonte Engdahl