Hem / Nyheter / Vattensporterna / Förslag till UIM:s årsmöte 2022?

Förslag till UIM:s årsmöte 2022?

I oktober är det dags för UIM att ha sitt årsmöte och nu har din klubb möjlighet att komma med förslag på förändringar som ni vill se.

I oktober är det dags för UIM att ha sitt årsmöte där det bland annat kommer att tas beslut om regler, framtiden och vilka personer som ska arbeta i de olika kommittéerna och council (UIMs förbundsstyrelse). Din klubb har nu möjlighet att vara med och påverka vilka motioner som ska skickas till UIM:s årsmöte.

Vi öppnar nu upp möjligheten för alla anslutna klubbar att komma med förslag på vilka motioner som vi ska skicka in till UIM:s årsmöte. Era förslag behöver skickas till koordinatorn senast den 14 augusti 2022. Vattensportsektionen kommer sedan att ta det slutgiltiga beslutet om vilka motioner som skickas till UIM:s årsmöte. Bolla gärna dina idéer med respektive kommitté eller internationell representant.

Förslag på motion som din klubb vill skicka till UIM:s årsmöte ska vara färdigskriven för att kunna skickas till UIM och vara skriven på UIM:s blankett (ni hittar dessa nedan), ett dokument per förslag. Tänk på att det måste vara skrivet på engelska.

Blankett för förslag på regeländringar.

Blankett för förslag på stadgeändringar