Hem / Nyheter / Förbundsnyheter / System- och IT-ansvarig till Svenska Motorsportförbundet

System- och IT-ansvarig till Svenska Motorsportförbundet

Svemo är inne i en stor förändringsprocess och stärker upp interna och externa processer. Vill du vara en del av den framgångsrika utvecklingen där IT och digitalisering är ledord? Sök redan idag!

Om företaget

Svenska Motorsportförbundet (Svemo) samlar alla som vill träna och tävla med motorcyklar, snöskotrar och snart även racerbåtar. Förbundet bildades 1935 och är medlem I Federation Internationale de Motocyclisme (FIM) samt i Riksidrottsförbundet (RF) där Svemo är ett av de största medlemsförbunden. Svemo har idag drygt 160 000 medlemmar, drygt 20 000 licensierade förare och ca 450 klubbar och är en stadigt växande verksamhet. Motorsport är en av världens mest spridda sporter och både Sverige och Svemo har genom tiderna haft många och stora framgångar.

Dina arbetsuppgifter

Inom den internationella motorsporten ligger Svemo i framkant i digitaliseringsfrågor och det är en position som du som system- och IT-ansvarig kommer ges möjlighet att behålla och utveckla. Rollen innebär ett övergripande ansvar för organisationens digitala system där du har en samordnande roll mellan interna och externa kontakter. Arbetet innebär systemutveckling i form av att sammanlänka befintliga system men även utveckla nya funktioner. På den familjära arbetsplatsen stöttar du både kollegor och andra inom organisationen med allomfattande IT-frågor. Som system- och IT-ansvarig utmanas du med en dynamisk roll där du kombinerar strategiskt utvecklingsarbete med operativa arbetsuppgifter. Rollen innefattar även samordning av budget samt styrning över kontors-IT vilket inkluderar inköp och installation. Oreglerad arbetstid tillämpas, arbetet är förlagt till dagtid men arbete på kvällar och helger kan förekomma.

Din profil

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är nyfiken, serviceinriktad och en lagspelare. I rollen som system- och IT-ansvarig på Svemo krävs det att du är lösningsfokuserad, innovativ och har ett naturligt driv i ditt arbetssätt framförallt i förbättringsprocesser. Du besitter även förmågan att motivera andra människor.

Vi ser gärna att du har minst 2 års erfarenhet av rollen som IT-, system- eller digitaliseringsansvarig. Du ska ha kunskaper om uppbyggnad och sammanlänkande mellan system samt nätverk och infrastruktur. Det är även meriterande om du har systemutvecklingserfarenhet från .NET. Du ska behärska god svenska och engelska i tal och skrift. Det är meriterande om du har utbildning inom systemvetenskap eller liknande utbildning. Dokumenterad projektledarutbildning och/eller erfarenhet som projektledare är även det meriterande.

Ansökningsförfarande

Har du frågor gällande tjänsten kontakta då ansvarig rekryterare på Skill, Petra Pyk, 011–199466 eller This is a mailto link. Du ansöker genom att logga in eller registrera CV och personligt brev på www.skill.se. Registrering i vår databas innebär ett enklare rekryteringsförfarande för dig och för oss.

Intervjuer och urval sker fortlöpande så skicka in din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!