Hem / Nyheter / Förbundsnyheter / Välkommen till Svemo Jamie!

Välkommen till Svemo Jamie!

Jamie Spörndli är Svemos nya idrottskoordinator inom aquabike, racerbåtar och svävare. Hon kommer fortsätta arbeta på samma sätt inom Svemo som hon tidigare gjort inom SVERA. Hennes arbetsplats kommer fortsatt att vara Idrottens Hus i Stockholm.

Vad är ditt uppdrag på Svemo och vilken typ av tjänst har du?
- Jag kommer jobba som idrottskoordinator för aquabike, racerbåt och svävare men jag kommer också att projektleda samgåendet där vi ska hitta bra former för att integrera den verksamhet som tidigare legat under Svenska Racerbåtförbundet (SVERA) i Svemo.  

 

Vad kommer du inledningsvis jobba med under 2021?
- Inledningsvis kommer jag främst att jobba med tävlingsverksamheten för aquabike, racerbåt och svävare så att den flyter på likt tidigare men även att försöka passa in sporterna i Svemo på ett så bra sätt som möjligt. Så här i början är det många pusselbitar att försöka få på plats och jag tror jag kommer lära mig otroligt mycket om Svemo och om hur de andra grenarna fungerar!

 

Vad har du för karriärsbakgrund och hur ser din erfarenhet ut inom motorsport?
- Jag har aldrig själv utövat någon motorsport (mer än att jag fått åka med i en Classic offshore-båt) men har utövat flera andra idrotter. Jag har pluggat Sport management, jobbat på Svenska Racerbåtförbundet i fem år och de sista 3,5 åren som generalsekreterare. På min fritid är jag dessutom förbundsordförande för Svenska Skolidrottsförbundet sedan tre år tillbaka.

 

Hur kommer man i kontakt med dig?
- Mig når man enklast på This is a mailto link eller 08-699 65 46. Hör gärna av er!