Hem / Nyheter / Förbundsnyheter / Välkommen till Svemo Tone!

Välkommen till Svemo Tone!

Måndagen den 6 september började Tone Wernersson på Svemo och hon kommer vikariera inom information och kommunikation i ca 1 års tid.

- Jag har en lillebror som är två år yngre än mig som började köra motocross när han var tre år, ungefär samma vecka som han lärde sig cykla utan stödhjul! Han lockades till sporten av två äldre kusiner som också dom kört sedan de var små. Under min uppväxt spenderades sommarmånaderna på diverse olika crossbanor i Sverige när tävlingssäsongen var igång.

- Jag blev intresserad av mediabranschen redan när jag skulle välja inriktning till gymnasiet men kunde aldrig riktigt bestämma mig vilken gren jag ville nischa in mig på. När jag läste kultur, samhälle- och mediegestaltning på universitetet lärde jag mig att det finns en yrkesroll som kommunikatör och att dom gör lite av allt. Det kändes som rätt väg för mig att gå och nu fanns möjligheten att testa mina kunskaper i arbetet.

- Jag vill utvecklas och växa i min egen roll som kommunikatör och nu får jag chansen att göra det i en miljö som inte är allt för främmande för mig. Jag hoppas att jag kan bidra med nya idéer och perspektiv för kommunikationen och marknadsföringen.

 

Vi hälsar Tone varmt välkommen till Svemo!
Hon kommer överta Anna Arnérs arbetsuppgifter efter att hon gått på föräldraledighet i november 2021 och vikariatet beräknas pågå till slutet av 2022.