Hem / Nyheter / Förbundsnyheter / Varmt välkommen till Svemo Malte!

Varmt välkommen till Svemo Malte!

1 september började Malte Gustafsson på Svemo kansli som Idrottskoordinator.

- Min bakgrund inom motorsporten och Svemo är väldigt begränsad men har alltid haft ett intresse för mång olika idrotter och en vilja att lära mig mer om dessa. Den rena kopplingen som jag har till Svemo är genom mitt examensarbete ”Skandinavisk motocross: En jämförelse kring synen på barn- och ungdomsutveckling”, men rent idrottsligt har jag ingen bakgrund inom motorsporten. Annars ligger min främsta bakgrund inom vattenskidor

 

- Jag har alltid haft ett stort generellt sportintresse och alltid varit öppen för att lära mig mer om olika sporter. Då jag tidigare har haft en tjänst som Sommarresurs på Svenska Vattenskid- & Wakeboardförbundet kändes det som att en fortsatt roll inom ett förbund var vägen jag ville gå. I och med att jag började skriva ett examensarbete inom motocross så blev det allt mer att det var en idrott och ett förbund som intresserade mig. När det väl fanns en öppning på Svemo kändes det som en naturlig del att skicka in en ansökan.

 

- Förväntningarna som jag har är att kunna lära mig ännu mer om Svemo, framför allt mer om motocross och snöskoter. Samtidigt ska det bli väldigt spännande att arbeta tillsammans med drivande personer inom de olika sporterna inom Svemo.

 

- Det som jag främst hoppas att jag ska kunna bidra med är min erfarenhet från andra idrotter samt att jag hoppas att mina akademiska meriter ska kunna bidra till sportens utveckling.

 

Vi önskar Malte stort lycka till i sitt uppdrag och välkommen till Svemo!