Hem / Nyheter / Miljö / SVEMO MILJÖPRIS

SVEMO MILJÖPRIS

Svemo miljöpris är ett pris som delas ut årligen.

Priset tilldelas den klubb som av juryn bedöms ha genomfört, efter de förutsättningar som klubben har, det största arbetet för att skapa den bästa miljön kring Svemos verksamheter. Ett plus i bedömningen är om klubben på eget initiativ tagit kontakt med andra klubbar för att lära ut av sina erfarenheter. Klubbar kan ansöka om miljöpriset för arbeten som genomförts under nuvarande kalenderår samt arbeten som pågått sedan tidigare kalenderår.

 

Miljöpriset kan endast tilldelas klubb som är ansluten till Svemo.
Priset kan inte utdelas till enskild person eller till ett Svemo-distrikt.

 

Priset är på 20.000:- och vinnaren av priset erhåller också ett diplom.

 

Juryn består av representanter från Svemo miljökommitté och eventuell sponsor.

 

Klubbarna skall före den 1 mars år 2022 ansöka om att erhålla Svemo miljöpris. Ansökan görs via formuläret och bilagor med referenser skickas till kansliets koordinator via mail till This is a mailto link.

 

I ansökan skall klubben tydligt motivera varför just de skall tilldelas priset och referenser skall styrkas av dokument, bilder, videofilm etc. Om detta även kan styrkas externt, av exempelvis kommun eller samarbetspartner, är det givetvis ett plus.

 

Priset utdelas jämna år vid förbundsårsmötet och vid ojämna år vid ”Träffpunkt Svemo” eller vid annat lämpligt tillfälle.

 

Välkommen med er ansökan!
Svemo Miljökommitté